Stiri

Lady Gaga a facut senzatie la Gala amfAR din New York

Lady Gaga a facut senzatie la Gala amfAR din New York

Perlele sunt un accesoriu apreciat de multe celebritati, asa ca pâna aici nimic spectaculos. Lady Gaga nu s-a multumit sa apara cu nu stiu câte siraguri de perle... ea pur si simplu si le-a lipit pe fata si pe corp cu ocazia ultimei aparitii in public, prilejuita de gala anuala de caritate amfAR.

Tinuta divei cuprindea o pereche de cizme inalte, albe, o pereche de bikini si o jacheta alba, precum si o sapca alba. Toate acestea fiind bineinteles pline de perle lipite. Tot acest alb era completat si de fardul, cu care s-a vopsit artista pe piele.

Lady Gaga, a venit la eveniment impreuna cu Cyndi Lauper o alta prezenta extravaganta. Lady Gaga a avut si un scurt moment muzical, interpretand noul ei single, „Future Love”, in fata unui pian.. fireste alb... ca nu se putea altfel.

Gala de anul acesta a fost dedicata actritei Natasha Richardson decedata in martie anul trecut in urma unui accident stupid. Au participat nume ca Brooke Shields, Heidi Klum, top modelul Iman, sotia cântaretului David Bowie, Meryl Streep, Sigourney Weaver, Cynthia Nixon, Zoe Saldana, starul din "Avatar" si Vanessa Redgrave mama Natashei.

Gala amfAR este un eveniment anual infiintat in 1985 de Elizabeth Taylor strânge fonduri pentru cercetarile medicale legate de HIV. In cei 25 de ani de la infiintare amfAR a strans 240 de milioane de dolari investiti in 2000 de proiecte de cercetare.

 
 

Sursa: www.dailymail.co.uk Autor: Daimon, postat joi, 11 februarie 2010, 18:27

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri