Stiri

Lady Gaga a lansat o noua moda! (video)

Lady Gaga a lansat o noua moda! (video)

Excentrica Lady Gaga a lansat o noua moda: lentilele de contact care fac irisul sa arate mai mare, lentilele “ochi de peste”, astfel acestea au devenit cunoscute si utilizate de fani.

Specialistii avertizeaza insa, ca inainte de a aparea cu ceva in public, vedetele ar trebui sa se asigure ca nu dauneaza grav sanatatii, deoarece acum Lady Gaga a lansat o moda “nesanatoasa”, care i-ar putea lasa pe fani fara vedere, anunta cei de la L'Express.

In videoclipul “Bad Romance”, ochii cantaretei au fost “retusati”, insa fanii au preluat ideea si au transformat-o in tendinta.

New York Times a publicat recent marturiile mai multor fani care nu mai renunta la accesoriile importate din Asia, disponibile pe Internet la preturi de 20-30 de dolari.

De aceasta data, subiectul a intrat in dezbatere nu din cauza modului in care arata lentilele “ochi de peste”.

Purtatorul de cuvant al Administratiei americane de Control al Alimentelor si Medicamentelor (FDA) a avertizat ca aceste lentile pot provoca leziuni majore la nivelul corneei si pot duce chiar la orbire.

Oficialul a reamintit ca, in Statele Unite, este interzisa achizitionarea de lentile de contact fara prescriptie medicala.

 

Sursa: http://www.lexpress.fr Autor: Florence, postat joi, 08 iulie 2010, 17:25

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri