Stiri

Lady GaGa, Carrie Bradshaw si Sex and The City 2 !

Lady GaGa, Carrie Bradshaw si Sex and The City 2 !

Nu, nu e vorba de un rol special conceput pe ultima suta de milimetri pentru Lady GaGa ci de o idee a celor de la MTV care le-au intrebat in cadrul unui interviu pe Sarah Jessica Parker, Kristin Davis si Cynthia Nixon daca nu cumva se poate spune ca Lady Gaga este transpunerea in lumea reala a personajului Carrie Bradshaw.

Contextul e unul evident comercial, si toata discutia evident conjuncturala ca sa nu zic fabricata, in loc de Lady Gaga ar fi putut fi orice alta cantareata care "ar fi condus topurile" asa cum e "pregatit sa o faca si Sex and the City 2".

Lasand comentariile la o parte, sa vedem ce au raspuns fetele. Sarah Jessica Parker, a gasit imediat niste similitudini "Incalca toate regulile, este neconventionala", adaugand cu marinimie sau poate doar din politete "E o paralela extrem de flatanta"  

Kristin Davis a spus ca ele o iubesc pe Lady Gaga in timp ce Cynthia Nixon a adaugat ca s-a intalnit cu Lady Gaga si ca aceasta e un mare fan al serialului lor. Sarah J Parker s-a entuziasmat spunand ca nu stia asta si mai mult a tinut sa precizeze ca ea o stie pe Lady Gaga inca de acum un an jumatate, pe vremea cand nu era in voga si ca inca de pe atunci ii placeau foarte tare piesele cantaretei si era cumva un fan al ei.

Parker a mai adaugat ca i-a placut foarte mult faptul ca in cadrul Galei Grammy Lady Gaga a urcat pe scena si a cantat acompaniindu-se doar de pian spunand ca si-ar dori ca artista sa realizeze candv un album in care sa fie acompaniata doar de un pian.

Fara a da un raspuns clar, daca Lady Gaga este Carrie Bradshaw, sau nu, fetele din Sex and the City au continuat sa o laude pe cantareata. De fapt va oferim si interviul ca sa va edificati.       

Sex and The City 2 va avea premiera pe 27 mai 2010, si poate ca va lamuri si aceasta chestiune: Este Lady Gaga varianta din lumea reala a lui Carrie Bradshaw ?


 

Sursa: www.mtv.com Autor: Daimon, postat joi, 01 aprilie 2010, 10:45

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri