Stiri

Lady Gaga va poza pentru Playboy... sau nu?

Lady Gaga va poza pentru Playboy... sau nu?

Desi abia ieri a fost lansat ultimul clip, Alejandro, care e suficient de controversat (nu imi propun aici sa analizez clipul, amintesc doar, un detaliu minor pana la urma, acela ca Gaga ar fi declarat ca videoclipul este dedicat prietenilor ei homosexuali. Pe langa ce se intampla pe acolo, asta ar fi ultimul detaliu scandalizator) Lady Gaga ne ofera un alt subiect de comentarii.

Revenind insa la subiectul nostru, dupa cum spuneam, in ciuda faptului ca presa ar fi avut oricum un subiect interesant de discutie cu noul clip, iata ca in aceeasi zi au revenit zvonurile conform carora Gaga ar vrea sa apara intr-un pictorial nud in Playboy.

Au mai existat discutii in acest sens si anul trecut si acum doi ani, iar, pe undeva lucrurile nu ar fi iesite din comun, deoarece Lady Gaga nu pierde nici o ocazie sa iasa in evidenta si sa epateze.. si cum nud nu a pozat inca asta ar fi urmatorul pas. De altfel este cunoscut faptul ca este o admiratoare a lui Hugh Hefner si a ideei de fotografie mai mult sau mai putin artistica pe care il implica revista Playboy.

Cu toate acestea, informatiile din ultimele ore infirma zvonurile initiale. De fapt nimeni din anturajul ei nu e de acord cu asa ceva. Cei care se ocupa de imaginea ei spun ca o astfel de aparitie ar avea efecte negative, deoarece... fara diverse artificii si accesorii, prezenta ei fizica nu este neaparat impresionanta.

Oricum cand e vorba de Lady Gaga publicitatea facuta in jurul oricarei noi informatii face ca gradul ei de adevar si realitatre sa fie mai putin relevant.

Din toate aceste discutii retinem Gaga si Playboy, ramane de vazut daca vor exista si fotografii. 

 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 09 iunie 2010, 12:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri