Stiri

Lansare Elegance!!31 iulie 2005

Elegance lanseaza primul album sub egida Cat Music! "Cine te iubeste"-un album fresh si happy caruia daca ii dai un play ai un party mega ok!! Vino duminica, 31 iulie, ora 19.30 in Cuba - Republica del Sol,in Bucuresti, si ai sa vezi "Cine te iubeste"! Alaturi de Issa si Cristina,cele doua fete sexy si elegante ce se potrivesc de minune atat in cant cat si in gand, vei avea parte de o seara de neuitat, cu multa muzica buna, concursuri cu premii, videoproiectii, karaoke, artificii si multe alte surprize!Invitati speciali-Body'n Soul.

Vino alaturi de Elegance si vei avea ocazia sa te numeri printre cei doi castigatori ce vor pleca cu Issa si Cristina in septembrie intr-o minunata vacanta exotica. Duminica, 31 iulie, ora 19.30 in Cuba - Republica del So, vei afla toate detaliile!

Cel mai recent material muzical semnat Elegance se numeste "Cine te iubeste?" si contine 10 piese noi noute ce au fost lucrate timp de 6 luni in studiourile Dr Studio. Acest album este o combinatie inedita intre dance, punctat cu influente orientale, si diverse preluari din folclor, intr-un sound nou, lucrat , adapatat evolutiei muzicii romanesti din 2005.

Acest material nou a fost realizat dupa zeci si zeci de concerte sustinute de Elegance in tara si nu numai,concerte in care s-a observat indeaproape ce muzica vor majoritatea oamenilor sa asculte si ce anume le transmite lor stare de fericire.

Albumul "Cine te iubeste ?" - o ora intreaga de party,unde cu siguranta veti recunoaste piese precum "Ce n-as da", "Numai tu" cu varianta sa in lb engleza - "Only you" sau "Rad cu tine" (2005). Primul single extras de pe acest album se numeste "Rad cu tine" (2005 )si chiar in aceasta perioada puteti urmari cel mai recent videoclip Elegance realizat la aceasta piesa.

Pana la sfarsitul acestui an urmeaza sa fie extrase inca alte doua single-uri, piese ce vor beneficia de asemenea de cate un videoclip. "Prin muzica acestui material sau cum ne place noua sa spunem, prin muzica sufletelor noastre,am dorit sa va aducem o raza de soare din buchetul fericirii noastre,voua, fanilor nostri. Deoarece existati voi,existam si noi si de aceea va multumim! Este un album pe care il oferim deopotriva tuturor celor care iubesc cluburile si party-urile dar si celor care nu au uitat sa traiasca romaneste,tuturor celor care ne iubesc dar si celor care nu au crezut in noi. Este un album pentru toti si cu siguranta veti avea o surpriza placuta atunci cand il veti asculta!"(Issa si Cristina)

Sursa: Presa ro Autor: Anonymous, postat sambata, 23 iulie 2005, 16:06

Comentarii(2)

cristi,baia mare01-08-2005 17:28:26
cristi,baia mare
magnific,superbe!

au voce,si sunt foarte provocatoare si sexy,mai ales bruneta!aspectul fizic completat perfect de vocea lor le pot aduce 1 succes remarcabil!

Adi01-08-2005 13:18:25
Adi
Bleah, panaramelor

nasoalelor, treceti naibii

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri