Stiri

Lansare site JJ si download piesa Real Slow!

Lansare site JJ si download piesa Real Slow!

Va anuntam ca tanara cantareta JJ si-a lansat weekendul trecut site-ul oficial: jjmusiconline.com , realizat de GFXdesign.

Prin intermediul siteului, artista ne va tine la curent, de acum inainte cu toata activitateasa, Vom avea informatii despre piesele la care lucreaza, despre concertele viitoare, despre aparitiile in presa, poze / video din studio si multe altele.

Tot pe site veti gasi si o scurta biografie, o galerie foto si linkuri spre conturile sale oficiale de Twitter, Facebook, MySpace si YouTube.

Odata cu lansarea site-ului, JJ a hotarat sa puna la download gratuit si una din noile ei piese : este vorba de "Real Slow", pe care a interpretat-o in premiera live la TV la inceputul primaverii si care a fost foarte bine primita.

Artista lucreaza in prezent impreuna cu Okapi Sound la albumul sau de debut, "Fear of happiness", si la un mixtape pe care planuieste sa il lanseze in aceasta vara: "Stars and stripes".

JJ s-a nascut la Hunedoara, insa a copilarit in SUA si la 15 ani s-a mutat inapoi in Romania, in Bucuresti. Il cunoaste pe Mitza (Agresiv) in 2003 si astfel ajunge sa colaboreze cu Okapi Sound. Este cunoscuta in special pentru featuringul cu Maximilian si Villy la piesa "Pe langa telefon" si pentru "Go Crazy" pe care vi-o oferim si noi mai jos.

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat marti, 22 iunie 2010, 11:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri