Stiri

Led Zeppelin au refuzat invitatia de a se reuni pentru Download Festival 2010

Led Zeppelin au refuzat invitatia de a se reuni pentru Download Festival 2010

Veteranii de la Led Zeppelin, care s-au despartit anul trecut, continua sa fie in atentia promotorilor mariolor turnee, care spera sa ii convinga sa mai apara macar o data pe scena. Andy Copping, directorul Festivalului Download, care va avea loc la celebra locatie Donnington Park din Anglia intre 11 si 13 iunie, anuntase in urma cu ceva vreme ca are in vedere si ca isi doreste mult sa ii aduca pe cei de la Led Zeppelin pe aceeasi scena cu AC/DC.

Oferta britanicilor a fost reuzata, asa cum au fost refuzate si toate celelalte invitatii venite din partea marilor festivaluri. Andy Copping a afirmat ca el este foarte multumit si cu numele pe care le ofera deja festivalul si ca.. daca cei de la Led Zeppelin au refuzat oferta, inseamna ca nu au dorit in acest moment sa revina pe scena, adaugand si ca probabil nu o vor mai face niciodata.

Download Festival ofera intr-adevar un line-up impresionant anul acesta: AC/DC, Aerosmith, Rage Against The Machine, Deftones, Megadeth, Stone Temple Pilots… si multe multe altele.

Biletele pentru festival costa incepand cu 75 de lire pentru o zi si pana la aproape 180 de lire cu camping pe 5 zile si toate facilitatile. Dac ava tenteaza ideea unui week-end de festival in Anglia, aruncati un ochi pe siteul Download Festival 2010.

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 24 martie 2010, 12:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri