Stiri

Legendarii Queen renasc alaturi de Paul Rodgers

Legendarii Queen renasc alaturi de Paul Rodgers

Dupa decesul solistului Freddie Mercury, destinul legendarilor Queen a fost pus, timp de 14 ani, sub semnul intrebarii, fanii asteptand aproape in zadar o revenire a celor care au lansat de-a lungul vremii hituri precum "I Want To Break Free", "We Are The Champions", "Bohemian Rhapsody", "The Show Must Go On" sau "We Will Rock You".

Ei bine, iata ca inevitabilul s-a produs, o data cu intalnirea veteranilor Brian May si Roger Taylor cu solistul Paul Rodgers (Bad Company, Free sau The Firm). "De la tragedia din 1991, am fost intotdeauna impotriva ideii de a pune pe cineva in postura lui Freddie. Apoi, brusc, m-am trezit fata in fata cu acest om care nu are nici cea mai vaga intentie de a-l inlocui", a prezentat Brian May intalnirea cu Rodgers, un muzician respectat in Marea Britanie. O data sudata aceasta relatie, May, Taylor si Rodgers i-au cooptat in echipa pe Danny Miranda (un basist new-yorkez) si pe Jaimie Moss (chitara), formand astfel o varianta Queen numai buna pentru turneu.

Chiar daca primul spectacol desfasurat luni la Londra nu s-a bucurat decat de 4.700 de fani, acestia au trecut repede peste absenta regretatului Freddie Mercury, fiind prinsi imediat in vraja celebrelor hituri. Acest turneu european, ce contine 32 de spectacole, este primul turneu de anvergura din ultimii 14 ani, demarat sub titulatura "Queen + Paul Rodgers".

Singura veste buna pentru fanii romani este concertul programat la 23 aprilie la Sportarena din Budapesta, acesta fiind cel mai apropiat show din lista de turneu, completata momentan pana in 10 iulie. Conform informatiilor publicate pe site-ul oficial al trupei Queen, interesul pentru acest turneu este atat de mare, incat biletele au fost vandute in proportie de 90%, recordul detinandu-l cel de la Rotterdam, unde fanii olandezi au epuizat biletele in doar 10 minute.

Cat despre noul solist vocal care canta alaturi de Brian May si Roger Taylor, ei bine, Paul Rodgers este cunoscut pentru clasicul hit al anilor ´70 semnat de trupa Free, intitulat "All Right Now".

Sursa: intercont - Andrei Vulpescu - Curentul Autor: RooT, postat vineri, 01 aprilie 2005, 18:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri