Stiri

Leonard Cohen şi-a amânat turneul european din motive medicale

Leonard Cohen şi-a amânat turneul european din motive medicale

Prevazut initial sa înceapa pe data de 1 martie 2010, turneul pe care Leonard Cohen urma sa îl sustina în Europa va debuta abia peste 6 luni. Purtatorul de cuvânt al artistului a anuntat ca artistul în vârsta de 75 de ani are nevoie de o perioada de recuperare de 4 pâna la 6 luni dupa ce s-a ranit la spate.

În vârsta de 75 de ani Cohen parea într-o forma foarte buna în urma cu aproximativ o saptamâna la decernarea premiilor Grammy (când a si primit un trofeu pentru întreaga cariera).

Mini-turneul programat sa înceapa pe 1 martie 2010 includea 9 concerte, 6 dintre ele în Franta (Caen, Lille, Strasbourg, Marseille, Tours, Grenoble) si câte unul în Slovacia, Croatia si Rusia.

Apropiatii lui Cohen nu au vrut sa faca mai multe precizari legate de modul în care acesta s-a accidentat, dar e de înteles ca la vârsta lui pot surveni si evenimente de acest gen. Acum un an, în timpul unui conert la Valencia, Cohen s-a prabusit pe scena fiind nevoit sa întrerupa concertul.

Din 2008, an în care Leonard Cohen a revenit pe scena dupa o pauza de 15 ani, artistul a sustinut nu mai putin de 191 de concerte, ajungând chiar si la Bucuresti de doua ori.

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat luni, 08 februarie 2010, 09:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri