Stiri

Let’s Go Digital... la Sofia !

Let’s Go Digital... la Sofia !

Stein’Alaiv, filmul realizat in cadrul  editiei cu numarul 7 a atelierului de film Let’s Go Digital! Din cadrul TIFF 2009, va fi proiectat in cadrul Festivalului International de Film de la Sofia, care are loc intre 5 si 25 martie 2010.

Echipa formata din Adrian Ardelean (Arad), Sergiu Zorger (Cluj-Napoca) si Mihai Nanu (Brasov) a scris, regizat si montat filmul in 10 zile, in timpul editiei din 2009 a Atelierului de film Let’s Go Digital!, organizat de Festivalul International de Film Transilvania.

Let’s Go Digital! editia a 8-a se va desfasura intre 28 mai si 6 iunie la Cluj.

LET'S GO DIGITAL! se adreseaza tinerilor pasionati de cinema, cu varste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toate orasele Romaniei. Participantii selectionati in urma unei preselectii sunt invitati la Cluj in timpul Festivalului de Film Transilvania, li se asigura cazarea si masa, primesc acreditare la festival si, timp de 10 zile, parcurg toate etapele realizarii unui film: lucreaza in echipa, scriu un scenariu, filmeaza, editeaza si - in ultima seara a festivalului - li se prezinta filmele in fata publicului. Cel mai bun film, votat de public, e premiat la Gala de Inchidere.

Let's Go Digital! se adreseaza atat tinerilor care nu au nici un fel de experienta in film, cat si fostilor participanti la atelier.

Editia a-8-a a LGD! va invita la Cluj 15 participanti pentru prima oara (junior LGD) si 3 fosti participanti (senior LGD).

Mai multe detalii legate de conditiile de inscriere si participare va oferim aici.

Sursa: www.tiff.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 10 martie 2010, 10:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri