Stiri

Liga I – Sinteza etapei 20

Liga I – Sinteza etapei 20

 

Incet, incet campionatul nostru cel de toate zilele a ajuns in a doua treime. Etapa 20 a inceput vineri seara, pe o vreme care doar de inceput de primavara nu a fost, cu meciul Rapid Bucuresti - Poli Timisoara. In ciuda ratarilor exasperante ale Timisorenilor (Mansour is back !), Rapid a castigat prin golul fabulor reusit de Matici.

 

Sambata s-au disputat meciurile : Gloria Bistrita - Astra Ploiesti 3-1 (Moraes '32, '78, Mihalache '72 - autogol / Silva '65) si Dinamo - Ceahlaul Piatra Neamt 1-1 (Vitelaru '15 - autogol / Mulisa '71). O seara cu doua autogoluri, cu o noua victorie a celor de la Bistrita (care ii scapa de locurile retrogradante), si mai ales cu un nou semi-esec al lui Dinamo, care din pacate nu ii ajuta prea mult pe modloveni.

 

Meciurile de duminica au fost si ele spectaculoase: Gaz Metan Medias – International Curtea de Arges 0-0; Otelul Galati - CFR Cluj 1-0 (Neagu '38); Poli Iasi - Unirea Alba Iulia 1-0 (Negru '41); Unirea Urziceni - Steaua 2-2 (Frunza '3, Onofras '72 / Ovidiu Petre '8, Kapetanos '90+2). Daca despre rezultatele de la Medias si Iasi nu prea are rost sa comentam, deoarece sunt oarecum firesti, victoria Otelului, nu neaparat o surpriza, galatenii fiind intotdeauna o echipa inprevizibila, tine in continuare campionatul strans si mai ales, mai taie din elanul muncitoresc al conducatorilor de la Cluj. Pe de alta parte, Steaua a mai reusit inca o data sa fure in prelungiri, un rezultat acceptabil cu ajutorul lui Kapetanos.

 

Despre ultimele doua meciuri, jucate luni, FC Brasov - FC Vaslui 1-1 (Abdrudan '63 / Delgado '19) si Pandurii Tg.Jiu - U.Craiova 0-0 ar fi de spus ca FC Vaslui a pierdut posibilitatea de a urca pe locul doi dar si ca la Craiova continua deruta, si din pacate se mareste si distanta fata de primu loc neretrogradabil.

 

Per ansamblu, a fost o etapa in care echipele din frunte s-au apropiat parca si mai mult, practic diferenta intre primele 7 clasate e de doar 4 puncte. La polul opus Ceahlaul si Alba Iulia au ajuns deja la 7 puncte de salvare asa ca lucrurile devin tot mai sumbre.

 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat marti, 09 martie 2010, 10:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri