Stiri

LIl' WAYNE nominalizat la 8 premii Grammy!

LIl' WAYNE nominalizat la 8 premii Grammy!

Dupa succesul albumului Tha Carter III care s-a vandut in peste cinci milioane de exemplare, Lil' Wayne a primit inca o veste buna: este cel mai nominalizat artist la Premiile Grammy de anul viitor. Acesta a obtinut opt nominalizari la prestigioasele premii ce vor fi decernate pe 8 februarie 2009.

Pentru prima data nominalizarile la Premiile Grammy au fost anuntate in cadrul unui show televizat, printre cei care au incantat audienta numarandu-se si Mariah Carey si John Mayer.

Evenimentul a fost organziat la Nokia Theatre din Los Angeles cu ocazia inaugurarii Muzeului Grammy ce va fi deschis publicului larg incepand cu 6 decembrie. Prezentatorii show-ului au fost Taylor Swift (nominalizata si ea anul trecut la categoria Best New Artist) si LL Cool J. Jay-Z, Ne-Yo si Kanye West au obtinut cate sase nominalizari fiecare, in timp ce Robert Plant si Alison Krauss au fost nominalizati la cinci categorii pentru colaborarea lor la albumul Raising Sand.

Jonas Brothers se afla printre cei nominalizati la categoria Best New Artist, alaturi de Duffy, Adele, Lady Antebellum si Jazmine Sullivan. Postul de televiziune american CBS va transmite cea de-a 51 ceremonie de decernare a Premiilor Grammy live de la Staples Center, Los Angeles, pe data de 8 februarie 2009.

Sursa: Universal Music Romania Autor: RooT, postat joi, 04 decembrie 2008, 13:34

Comentarii(1)

weezy-f1609-02-2010 11:01:34
weezy-f16
the best rapper alive

ati vazut bai?cel mai nominalizat ARTIST.la noi exista asa ceva?exista vreun artist?(in domeniu rap ma refer)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri