Stiri

Line-up conturat la Exit Festival 2010 !

Line-up conturat la Exit Festival 2010 !

Initiat in urma cu 11 ani ca o forma de protest impotriva regimului comunist al lui Slobodan Milosevic, EXIT Festival a devenit in scurt timp un punct de reper in ceea ce priveste evenimentele musicale ale fiecarei veri. Vecinii nostri sarbi au reusit sa aduca pe malul Dunarii, la Petrovaradin, langa Novi Sad, nume din ce in ce mai grele.

 

Anul acesta festivalul va avea loc intre 8 si 11 iulie 2010 iar printre trupele asteptate se numara The Chemicals Brothers, Mika, Royksopp dar si artisti in plina afirmare ca cei de la Crystal Castles sau Does It Offend You, Yeah?. Un adevarat regal de muzica electronica.

 

In ceea ce priveste latura dance/techno.. vor fi acolo printre altii Crookers, Boys Noize si Erol Alkan dar si Ricardo Villalobos.

 

Asta ca sa vorbim doar de numele anuntate deja.. cu siguranta organizatorii mai pregatind si alte surprize care sa urce pe numeroasele scene de la Exit Festival 2010. Evenimentul a fost nominalizat in ultimii 3 ani la sectiunea 'Best Overseas Festival' in a UK Festival Awards pe care a si castigat-o in 2007, iar editia aniversara de anul trecut a fost considerata unul din evenimentele cele mai spectaculoase ale anului 2009.

 

Deoarece s-ar putea sa fie amatori, fiind si aproape iar preturile fiind mai mult decat acceptabile (in jur de 120 de euro/festival + campare) va facem legatura directa cu EXIT 2010 pentru a putea afla mai multe si eventual rezerva bilete.

Sursa: www.exitfest.org Autor: Daimon, postat luni, 01 martie 2010, 11:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri