Stiri

Lionel Messi vrea un concert Oasis daca Argentina castiga Cupa Mondiala

Lionel Messi vrea un concert Oasis daca Argentina castiga Cupa Mondiala

Impacarea dintre Noel si Liam Gallagher ar putea veni dintr-o directie la care cu sigurnata nu se astepta nimeni. Fotbalistul argentinian a devenit un adevarat fan al trupei Oasis dupa ce a avut ocazia sa asculte cateva piese. Messi a declarat pentru britanicii de la The Sun "De cand s-a mutat la Manchester, Carlitos Tevez mi-a tot spus cat de tari sun Oasis, eu i-am tot promis ca o sa ii ascult dar nu am apucat... pe avion, in drum spre Africa de Sud, mi-a dat sa ascult primle doua albume. Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la mare lucru, dar e aproape cea mai tare muzica pe care am auzit-o vreodata."

Messi a mai spus ca piesele lui preferate sunt Supersonic si Live Forever pe care le asculta peste tot, la hotel, in vestiare, pe drum. Dupa ce a vazut pe youtube cateva piese din concert, Messi l-a intrebat pe Tevez cand ar putea sa ii vada si el la Manchester sau Londra pe cei de la Oasis si a fost dezamagit sa afle ca trupa s-a despartit.

Conform celor de la The Sun se pare ca tuturor jucatorilor argentinieni s-au declarat fani Oasis (de altfel, chiar si Maradona ii cunoaste din 1997 atunci cand au sustinut un cocnert la Buenos Aires) asa ca, mai in gluma, mai in serios Messi a spus "Am cazut de acord ca daca vom castiga Cupa Mondiala o sa am vrea sa ii chemam la Buenos Aires pentru a sarabtori performanta... Mai trebuie sa ne souna doar care e pretul lor".

dincolo de partea anecdotica si spectaculoasa a unui asemenea plan, tinand cont de pasiunea britanicilor pentru fotbal (sunt apropiati ai clubului Manchester City, la care joaca Tevez) nu ar fi exclus ca Oasis sa raspunda pozitiv unei asemenea invitatii.

Pana atunci ramane insa ca Argentina sa castige finala din Africa de Sud !

 


 

Sursa: www.thesun.co.uk Autor: Daimon, postat miercuri, 23 iunie 2010, 15:14

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri