Stiri

Liviu Varciu sufera pentru catelul bolnav

Liviu Varciu sufera pentru catelul bolnav

Liviu Varciu actorul din serialul “State de Romania”, difuzat la PRO TV de luni pana joi de la ora 22.15 sufera si lacrimeaza langa cainele bolnav. Mini e deja la a sasea operatie: “E numai vina crescatorilor, care, disperati, dupa bani, incruciseaza frate cu sora, cu mama si asa mai departe”, le-a spus Liviu reporterilor de la PoveSTIRI Adevarate, intr-un material pe care-l puteti urmari astazi, pe AcasaTV, de la 17.30.

Tot el povesteste ca, desi privirea incetosata a lui Mini i-a frant inima, n-a putut sa asiste la operatia la care a fost supus simpaticul patruped. S-a temut ca nu cumva sa lesine. Liviu Varciu trece printr-un nou moment delicat. A descoperit ca Mini, catelul lui de numai an, sufera de displazie. O anomalie in dezvoltare, cauzata de goana dupa bani a crescatorilor:

“Am inteles ca de la aceste imperecheri intre frati intervin niste transformari genetice, niste defecte. N-am vrut sa-l operez, dar din ce in ce...nu mai putea sa stea jos, plangea cand dormea, avea dureri groaznice...”, povesteste actorul in timp ce-si mangaie atent catelul bandajat, intins pe o patura, langa el. Liviu recunoaste ca s-a lasat cotropit de emotii in clipa care si-a vazut amicul pe masa de operatie: „Mi-a fost greu de cand a inceput sa-l tunda, sa-l pregateasca, am vazut niste dalti, niste ciocane, mi s-a facut rau si am iesit... Ma lasasem de fumat, dar m-am apucat din nou. Ma las dupa ce isi revine Mini”.

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 17 martie 2010, 12:52

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri