Stiri

Loredana a lansat videoclipul piesei Rain Rain

Loredana a lansat videoclipul piesei Rain Rain

 

Ieri a avut loc lansarea oficiala a noului videoclip Loredana - Rain Rain. Fiind vorba de un clip 3D, a beneficiat de un eveniment special organizat de MediaPro Music si desfasurat la Hollywood Multiplex.

Singleul Rain Rain a fost lansat in urma cu un an insa clipul a aparut abia acum pentru ca s-a lucrat foarte mult la post-productie. Regizorul a fost francezul Julien Rocher (printre multe altele, a facut Catwoman cu Halle Berry) iar locatiile au fost: faimosul Pink Motel care a aparut in zeci de filme de succes, o piscina din San Fernando Valley si desertul Mojave la Mirage unde s-au filmat multe clipuri cunoscute (Frozen - Madonna, You Are Not Alone - Michael Jackson).

 

Colegii de la urban.ro au fost la vizionarea de ieri si au ramas placut impresionati – puteti vedea in materialul lor si cateva poze realizate de colegul Bimus. Clipul a fost construit ca un scurt-metraj cu personaje, dialog, efecte sonore si vizuale (plus animatie in 3D).

Nu e prima oara cand artista cocheteaza cu tehnologia 3D, a folosit-o si la lansarea si promovarea albumului Iubiland. Clipul va fi prezentat pentru prima oara, astazi, la Happy Hour.

 

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 15 iunie 2011, 10:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri