Stiri

Love Never Dies, continuarea Phantom of the Opera in premiera la Londra

Love Never Dies, continuarea Phantom of the Opera in premiera la Londra

 

Love never Dies noul muzical al lui Andrew Lloyd Webber a avut ieri seara premiera la Londra. Spectacolul este de fapt o continuare a celui mai mare succes al lui Webber, Phantom of the opera !

Publicul a primit cu mult entuziasm prestatia actorilor, printre care s-au aflat nume ca Michael Caine, Rowan Atkinson si Elaine Paige. Asteptam momentan si reactia criticilor.

Phantom of the Opera e o poveste gotica de dragoste ce se desfasoara in Opera din Paris. De la prima reprezentatie care a avut loc in 1986 si pana acum, musicalul a incantat mai mult de 100 de milioane de spectatori si se mai joaca la Londra si la New York, fiind de altfel spectacolul cel mai longeviv de pe Broadway.  

Povestea din Love Never Dies se muta in Coney Island din New York, 10 ani mai tarziu si are in prim plan aceleasi personaje, adica Fantoma si frumoasa soprana Christine Daae. Webber lucreaza la acest musical inca din 1997 alaturi de numerosi colaboratori, varianta finala avandul ca textier pe Glen Slater, cel care a mai realizat The Little Mermaid si Sister Act.

Multi din fanii Phantom of the opera au considerat, pe baza imaginilor prinse de pe net, au spus ca noua productie este cam slaba, incomparabila cu showul original sa zicem asa. Andrew Lloyd Webber a afirmat ca nu il intereseaza aceste opinii, deoarece „Un musical are nevoie de timp sa creasca, sa se defineasca”, si ca in opinia lui Love Never Dies chiar e un show foarte bun iar ca, pe de alta parte impactul imaginilor video nu este oricum acelasi ca cel din realitate.   

 Love Never Dies va ajunge in noiembrie pe Broadway si anul viitor in Australia

 

 

 

Sursa: www.ap.org Autor: Daimon, postat miercuri, 10 martie 2010, 14:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri