Stiri

Luan Amara - Loc lipsa: un album cu cap pentru oameni cu capul pe umeri

A aparut pe piata al doilea album LUNA AMARA, intitulat LOC LIPSA. Albumul contine 15 piese, dintre care 3 sunt colaborari cu artisti cunoscuti ai scenei muzicii bune din Romania: Iordache (saxofon, KUMM), Andy Ghost (voce, ALTAR) si Ombladon (PARAZITII).

Mai lung decat albumul precedent, LOC LIPSA reprezinta, din punctul de vedere al trupei, o evolutie certa, un pas inainte spre ceea ce membrii formatiei doresc sa realizeze: un sound matur, complet si complex, sustinut de texte ce au definit LUNA AMARA ca fiind una din cele mai implicate social formatii din Romania.

Alaturi de muzica, LUNA AMARA a dorit sa aduca si o prezentare grafica care sa intregeasca imaginea acestui album si care, impreuna cu el, sa defineasca un concept - acela de "loc lipsa". De aceea formatia l-a abordat pe artistul TARA, un artist controversat ale carui expozitii au starnit polemici nenumarate.

Lucrarile lui TARA constituie background-ul vizual pe care acest album poate fi ascultat. Ca si textele LUNA AMARA, arta lui TARA vorbeste direct si fara ocolisuri despre ceea ce lipseste in relatiile dintre noi - sinceritatea, compasiunea, demnitatea, traiul decent - dar, mai ales, despre ceea ce, din pacate, nu lipseste aproape niciodata - minciuna, ipocrizia, coruptia, setea de putere, extremismul, saracia si nepasarea.

LUNA AMARA - LOC LIPSA: un album cu cap pentru oameni cu capul pe umeri.

Va invitam la Concertul de lansare din Bucuresti, sambata,18 martie, ora 20.00, Old School / Preoteasa.

Mai multe amanunte despre album si despre turneul national "Loc Lipsa" gasiti pe site-ul oficial al trupei: www.luna-amara.ro si pe http://www.muzicisifaze.com/noutati.php?id=66 sau de la managerul trupei: Richard Constantinidi Manager

LUNA AMARA 0723/346.446 richardconstantinidi@gmail.com

Sursa: fanclub.ro Autor: Anonymous, postat miercuri, 15 martie 2006, 03:28

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri