Stiri

Luminita Anghel a venit cu ochii in lacrimi la Happy Hour

Luminita Anghel a venit cu ochii in lacrimi la Happy Hour

Luminita Anghel a fost invitata astazi in emisiunea Happy Hour pentru a povesti calvarul prin care trece. De cateva luni bune in presa apar zilnic articole despre relatia sa cu Bogdan, actualul sau iubit, dar si interviuri cu fostii sai soti care o acuza pe Luminita ca nu este o mama buna pentru David.

Ce o doare cel mai tare este ca recent presa a scris pe prima pagina despre faptul ca David este un copil adoptat, si ca acesta a fost nevoit sa dea declaratii la politie, dupa ce tatal sau a facut un scadal in fata locuintei lor.

Luminita le cere in lacrimi celor doi fosti soti ai sai sa renunte in a mai teroriza copilul, pentru ca acesta plange zilnic, si datorita articolelor din ziare a inceput sa se izoleze, ba mai mult colegii lui David de scoala au inceput sa-l alunge din grupul lor si sa se poarte urat cu el.

Luminita este absolut disperata si, in cadrul emisiunii Happy Hour, a facut un apel public la autoritati sa ia masuri pentru ca nu stie ce sa mai faca pentru ca baiatul ei sa nu mai sufere.

Timp de cativa ani Luminita Anghel a ascuns presei ca David este un copil adoptat, tocmai pentru ca-si dorea sa fuga de ziare si sa-l protejeze pe copil. De asemenea spune ca toate articolele din presa sunt comandate de cei doi fosti soti, care s-au aliat acum impotriva ei.

Sursa: Happy Hour Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 24 martie 2010, 19:07

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri