Stiri

Madonna, din nou regizor de film

Madonna, din nou regizor de film

Ştirile din ultima vreme ce o aveau în prim plan pe Madonna se refereau mai degrabă la detalii mai mult sau mai puţin picante din viaţa personală vezi amoroasă a divei. Iată în sfârşit şi ceva mai consistent.

 

După ce prima ei încercare regizorală cu "Filth and Wisdom" un film bine apreciat în 2008 la Festivalul de la Berlin, Madonna revine cu un nou lung metraj „W.E:” cu un subiect destul de controversat, anume relaţia lui Edward al VIII-lea, cel care a renunţat la tronul Marii Britanii pentru a se putea căsători cu americanca Wallis Simpson.

 

Deşi nu se cunosc încă multe detalii leagte de distribuţie, echipa regizorală va fi întregită de Alex Keshinian cel care a realizat în 1991 documentarul „Truth or Dare” dediacat Reginei muzicii pop. Nu se cunoaşte numele celui care va juca rolul lui Edward al VIII lea dar se pare că actriţa Vera Farmiga cunoscută din "Up In The Air/ Sus, în aer". Madonna nu a dat încă de înţeles dacă îş va atribui vreun rol în prpria producţie.

 

Edward al VIII lea şi Wallis Simpson (cea care divorţase anterior de două ori) au avut un mariaj fericit ducând o viaţă mondenă, ca orice altă celebritate care se respectă, cu titul de Ducele şi Ducessa de Windsor.

 

Iată că, după turneul mondial de anul trecut Sticky & Sweet care a adus-o şi pe la noi, Madonna a decis să ia o pauză creativă, al cărei rezultat ar putea fi interesant.  

 

Sursa: www.variety.com Autor: Daimon, postat luni, 15 februarie 2010, 10:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri