Stiri

Mandinga - invitatii speciali ai "superbunicilor" The Havana Lounge

Mandinga - invitatii speciali ai "superbunicilor" The Havana Lounge

Special pentru spectacolul pe care Live from Buena Vista - The Havana Lounge il va sustine vinerea aceasta la Bucuresti, ”superbunicii” cubanezi ii vor avea drept invitati speciali pe membrii trupei Mandinga, aceeasi trupa care in 2006 a deschis primul concert The Havana Lounge in Romania. Concertul va avea loc vineri, 12 februarie, la Sala Palatului, biletele pentru acest eveniment fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta si on-line pe www.myticket.ro.

 

Dupa trei concerte sustinute cu casa inchisa in 2006, 2008 si 2009, Julio Alberto Fernandez si Teresa Garcia Caturla revin in fata publicului roman alaturi de membrii Live from Buena Vista - The Havana Lounge, spectacolul inscriindu-se in ceea ce ar putea fi ultimul turneu al trupei in aceasta formula. Cum seria concertelor de succes Live from Buena Vista a fost deschisa alaturi de un nume autohton – Mandinga, artistii cubanezi ii vor avea si de data aceasta pe membrii Mandinga alaturi, in cadrul unui moment special pe parcursul spectacolului.

 

Mandinga, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe live din Romania, s-a nascut in 2003, initial ca un proiect de la latin jazz, succesul ulterior de care s-a bucurat ducand in timp la dezvoltarea formulei si la orientarea catre stiluri de origine africana, reprezentative pentru stilul latino-american. “La Orquestra de SalsaMandinga reuneste in prezent 10 artisti, constand in 8 instrumentisti multivalenti si doi solisti, cu o prestatie live exceptionala.

 

Membrii trupei Mandinga se afla in prezent in vacanta urmand ca momentul live alaturi de The Havana Lounge sa fie prima aparitie pe scena dupa intoarcerea “la munca” si inainte de inceperea repetitiilor pentru spectacolul “Historia de un Amor”. Conceput sub forma unui melanj de muzica, teatru si dans, spectacolul “Historia de un Amor” programat pe 21 martie la Sala Palatului, se anunta a fi cel mai romantic eveniment muzical al anului!  

 

Concertul Live From Buena Vista – The Havana Lounge va avea loc pe 12 februarie la Sala Palatului din Bucuresti, fiind inclus in seria de evenimente World Music Masters, o platforma de spectacole dedicate diversitatii culturale si genurilor muzicale traditionale. Biletele pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de pozitia in sala: 70, 100, 120, 140, 160 lei.

Sursa: FanClub.ro Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 08 februarie 2010, 13:50

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri