Stiri

Manuscris al piesei lui Michael Jackson Beat it, scos la licitatie

Manuscris al piesei lui Michael Jackson Beat it, scos la licitatie

Desi n-a trecut nici macar un an de la moartea lui Micahel Jackson, si din punctul asta de vedere e destul de devreme pentru asa ceva, se pare ca vom avea parte de o prima licitatie pentru un text al unei piese pe care Michael a facut cateva adnotari. Este vorba de piesa Beat it, pe care Jacko facuse la vremea respectiva niste adnotari.

Hartia respectiva a fost sau mai bine zis, inca este in posesia unui producator. Reprezentantul casei de licitatii Profiles in History a declarat "Aceasta piesa a fost in posesia unui colectioanr privat din momentul in care a fost scrisa. E un document incredibil cu trimitere la legendarul Rege al Pop-ului si este intr-o stare buna".  

Manuscrisul lui Michael Jackson nu va fi insa vedeta sesiunii de licitatie. Conform organizatorilor cel mai important obiect licitat la acea data va fi rochia roz de satin pe care a purtat-o Marylin Monroe in secventa Diamonds Are a Girl's Best Friend din filmul
Gentlemen Prefer Blondes.

Licitatia respectiva va dura de altfel trei zile si vor fi scoase la vanzare nu mai putin de 1500 de obiecte care au legatura intr-un fel sau altul cu lumea filmului de la Hollywod.

In ceea ce priveste preturile asteptate pentru obiectele amintite de noi, versurile lui Michael sunt evaluate undeva intre 4 si 6 mii de dolari, in timp ce pentru rochia lui Marylin se estimeaza ca se poate ajunge la un pret de pana la 250 de mii de dolari.

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 19 mai 2010, 11:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri