Stiri

"Marijuana" regreta ca s-a maritat

"Marijuana" regreta ca s-a maritat

Fosta fata de cartier, Dana Coteanu alias "Marijuana" crede ca printre greselile ei se numara si faptul ca s-a casatorit. Aflata în divort, cântareata este convinsa ca actul oficial a deteriorat considerabil relatia dintre ea si sotul ei, Dan Simion.

Disparuta de vreme îndelungata de pe scena muzicala, Dana Coteanu alias "Marijuana" s-a concentrat exclusiv asupra vietii de familie. Din pacate, acest lucru nu a fost suficient pentru ca relatia dintre ea si sotul ei sa si functioneze. La un an si jumatate de la casatorie, cei doi au hotarât de comun acord sa divorteze. Curios, de când au luat aceasta decizie, Dana si Dan Simion se înteleg mult mai bine. Cântareata este convinsa ca oficializarea relatiei dintre ei a fost o mare greseala, pentru ca actul de casatorie le-a schimbat viata în rau. "Când eram iubiti, certurile si neîntelegerile ni le rezolvam singuri."

Marijuana vrea sa uite trecutul

"Dupa ce ne-am casatorit, totul s-a amplificat si interveneau si altii în aceste dispute. Evident, eu tineam cu familia mea, el cu a lui si uite asa se complica situatia. Casatoria schimba mult lucrurile, însa nu mi-am închipuit ca atât de mult. Nici eu, nici el nu am vrut sa ne casatorim, însa am facut-o pentru fetita noastra", ne-a declarat Dana. Chiar daca imediat dupa casatorie se mutase la Ploiesti, cântareata locuieste acum din nou în Bucuresti, împreuna cu fiica sa, Alesia Ioana, în vârsta de un an si trei luni.

Pentru ca trebuie sa stea acasa cu fetita, Dana nu s-a mai putut ocupa si de magazinul ei de bijuterii, pe care s-a vazut nevoita sa-l închida temporar. Fosta "fata de cartier" intentioneaza sa revina în curând în muzica, ea având deja pregatite mai multe piese, pentru care si-a scris singura versurile. Chiar daca publicul o cunoaste sub numele de "Marijuana", cântareata renunta bucuroasa la notorietatea acestui pseudonim artistic, care îi trezeste amintiri urâte. "Au fost vremuri si bune si rele în acelasi timp. A fost o perioada cu succes, dar si cu gust amar, de care nu vreau sa-mi aduc aminte. Nu voi mai cânta hip-hop, voi avea alt stil care ma caracterizeaza mai bine la acest moment", ne-a spus ea.

Sursa: averea Autor: Anonymous, postat miercuri, 07 martie 2007, 16:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri