Stiri

Marius Moga sare in ajutorul cantaretilor de la metrou

Marius Moga sare in ajutorul cantaretilor de la metrou

Momentan, Marius Moga este implicat in foarte multe proiecte, in special de natura muzicala. In afara de faptul ca este extrem de solicitat de o mare parte a artistilor autohtoni, el s-a gândit ca nu ar strica sa le ofere o mânã de ajutor si cantaretilor mai putin celebri si bogati, respectiv celor care canta la metrou. In acest sens, Marius vrea sã construiasca intr-una dintre statiile principale ale metroului bucurestean un studio profesionist, in care artistii mai putin norocosi sa-si desfasoare activitatea.

De asemenea, in acest loc vor putea veni sa cante si sa inregistreze si trupele noi, care nu au avut ocazia pana acum sa apara in fata publicului. Proiectul este extrem de indraznet, insa desfasurarea sa necesita destul de mult timp si bani. Referitor la aceste aspecte, Marius spune: "Trebuie sa obtinem mai multe aprobari, nu numai din partea Metrorex, dar si de la alte institutii.

Referitor la partea finaciara, sunt dispus sa investesc oricat, deoarece tin foarte mult la acest proiect". Din primele discutii pe care Moga le-a avut cu cei de la Metrorex, se pare ca sunt de acord cu ideea pe care el o are.

In afara de acest studio, "Micul Mozart" mai are in gand inca un proiect maret. El vrea sa contribuie la realizarea unui musicall, la care sa colaboreze cu artisti din trei generatii, atat cei experimentati, cat si cei mai tineri. De asemenea, pentru regie, el doreste sa lucreze cu un regizor consacrat si cu un proaspat absolvent. Insa ramane de vazut cand Marius isi va gasi timpul necesar pentru toate aceste ambitii ale sale.

Sursa: www.curentul.ro Autor: Anonymous, postat marti, 23 ianuarie 2007, 12:32

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri