Stiri

Mark Ronson si Amy Winehouse lucreaza impreuna la albumul Quincy Jones

Mark Ronson si Amy Winehouse lucreaza impreuna la albumul Quincy Jones

La doi ani dupa ce proiectul fusese initial anuntat, Mark Ronson si Amy Winehouse lucreaza impreuna un nou album in onoarea uneia din legendele industriei muzicale, Quincy Jones.

Dupa ce in 2006 superproducatorul a fost implicat in realizarea albumului Back to Black al lui Amy Winehouse, care s-a dovedit un mare succes, cantareata britanica i-a intors favorul cantand piesa Valerie pe  albumul de coveruri Version, realizat de Ronson.

Mark Ronson trebuia sa revina in studio anul trecut pentru a inregistra o noua versiune a piesei lui Lesley Gore, You don't own me pentru albumul lui Jones dar plnurile au fost zadarnicite de vacanta prelungita in Caraibe pe care si-a luat-o Amy Winehouse.

Se pare insa ca cei doi colaboratori au reluat atat relatiile de prietenie cat si pe cele profesionale si se afla in studio lucrand cu spor la noul material. Tatal lui Amy Winehouse declarat pentru presa ca fiica sa este foarte prinsa de munca la proiectul alaturi de Mark Ronson : Intr-un singur week-end a facut trei piese pentru materialul Quincy Jones. Treaba merge foarte bine.

Noua nu ne ramane decat sa asteptam rezultatul final.  
 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat vineri, 23 aprilie 2010, 14:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri