Stiri

Marti, 15 martie: premiera single Puya – “Vestul Salbatic” @ Monden.info

Marti, 15 martie: premiera single Puya – “Vestul Salbatic” @ Monden.info

Puya va lansa marti 15 martie 2011 cel mai recent single Vestul Salbatic, produs de  MusicExpertCompany impreuna cu Scandalos Music. Premiera va fi la 16:00 simultan pe Monden.info si Libertatea.ro.

Materialul care va fi lansat marti, Vestul Salbatic va incheia seria Romanisme, o campanie inceputa de Puya in urma cu doi ani, odata cu lansarea “Undeva’n Balkani“. Albumele IRomanisme I si II s-au vandut in peste 100.000 de unitati, single-urile promovate sarind in scurt timp pe primul loc in topul posturilor radio si TV si facand din Puya cel mai mediatizat artist al ultimilor doi ani la nivel national.

Vestul Salbatic” isi propune sa egaleze succesul celorlalte piese din ciclul Romanisme, fiind un adevarat imn al exodului romanilor catre alte tari. Odata cu aceasta lansare, Puya da startul unei campanii adresate romanilor de peste hotare, prin care acestia vor avea sansa sa apara in videoclipul piesei (vom reveni cu mai multe detalii in ziua lansarii).

Versurile au fost scrise de Puya iar piesa a fost compusa si inregistrata alaturi de George Hora in Studio 66 dinTimisoara.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat vineri, 11 martie 2011, 10:14

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri