Stiri

Marty si Leo se joaca de-a "hotii si vardistii"

Marty si Leo se joaca de-a "hotii si vardistii"

Leonardo DiCaprio va juca in remake-ul american al filmului chinezesc Infernal Affairs, in regia lui Martin Scorsese (foto). Despre actiunea filmului re-botezat The Departed regizorul afirma: "Este un thriller mai mic, sa spun asa, dur si bine legat, despre lumea interlopa din Boston. Cu gangsteri irlandezi si politisti."

Apoi legendarul Marty declara, surprinzator, ca nu a vazut originalul. "Este bazat pe un film chinezesc, se pare, dar scenariul este unic in felul lui." Scorsese mai spune: "Trebuie sa recunosc ca nu mai eram interesat sa fac filme cu actiunea in lumea interlopa, dar m-a fascinat jocul dintre personaje, fie ei politisti sau gangsteri, si felul cum sunt urmariti pana la implinirea destinului fiecaruia."

Despre rolul sau DiCaprio a declarat: "Da, daca vrei sa etichetezi, voi juca "politistul cel bun". Deocamdata stiu ca voi fi sub acoperire, ca sa ma apropii de gangsteri. Este cu siguranta un joc de sah grozav: un politist corupt, altul pe jumatate bun, care se infiltraza in Mafie. Abia astept sa incepem filmarile." In film va juca de asemenea si Matt Damon si, probabil, partenerul lui DiCaprio din Growing Pains, Alan Thicke, in rolul personajului negativ.

Sursa: cinemagia Autor: Anonymous, postat sambata, 26 februarie 2005, 19:33

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri