Stiri

Mastodon nu mai vin la Sonisphere Festival

Mastodon nu mai vin la Sonisphere Festival

Mastodon nu va mai canta in iunie la Sonisphere Festival de la Bucuresti.  Trupa a anuntat de altfel ca isi va anula intreg turneul european din cauza starii de sanatate a chitaristului Bill Kelleher nepermitându-i sa sustina concertele programate.

Conform sursei citate, reprezentantii trupei au oferit presei urmatorul comunicat: Mastodon informeaza cu regret toti fanii ca turneul european din aceasta vara care urma sa debuteze în data de 5 iunie, în Germania, si sa se încheie în data de 3 iulie, în Finlanda, a fost anulat. Chitaristul Bill Kelleher a fost diagnosticat cu pancreatita si a fost sfatuit de catre medici sa continue tratamentul. Echipa medicala a artistului este optimista si se asteapta la o recuperare completa în urmatoarele saptamani, astfel încat trupa sa poata participa la turneul BlackDiamondSkye alaturi de Alice In Chains si Deftones, programat sa înceapa în data de 16 septembrie, la Chicago.

Pentru mai multe informatii legate de Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival care va avea loc intre 25 si 27 iunie, la Romexpo, in Bucuresti, in cadrul caruia vor concerta Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat si Stone Sour puteti accesa pagina de Evenimente a www.fanclub.ro


 

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat marti, 25 mai 2010, 13:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri