Stiri

Material monden.info cu Fergie (Black Eyed Peas) exclusiv pentru Romania

Material monden.info cu Fergie (Black Eyed Peas) exclusiv pentru Romania

In aceasta dimineata avem un material extrem de interesant pentru voi. Monden.info este singura publicatie din Romania care a luat parte la sesiunea de interviuri prin telefon ce a avut loc pe 1 decembrie. Motivatia acestui interviu este campania Avon Voices care a fost lansata zilele trecute si despre care puteti citi mai multe lucruri aici.

In randurile ce urmeaza puteti citi traducerea in limba romana a materialului, iar pe monden.info, aveti si versiunea originala, plus cateva poze. Enjoy!

Buna, Fergie! Ce mai faci?
Buna. Sunt bine, sunt in New York acum.

De ce ai intrat in competitia Avon Voices?
Dedicatia continua a celor de la Avon pentru femei este fara egal. Atat ca femeie cat si ca artist, am un respect profund pentru angajamentul Avon. Sunt foarte incantata sa fac parte din juriul Avon Voices. Aceasta competitie ofera femeilor o sansa reala sa-si faca vocea auzita in intreaga lume. E o adevarata oportunitate pentru talentele nedescoperite sa iasa in fata.

Daca ai participa in Avon Voices si nu ai fi cunoscuta, ce piesa ai alege si de ce?
Sunt foarte ambitioasa si probabil as intra in ambele competitii: as scrie un cantec pentru una si pentru cea de cantat, depinde de starea pe care vreau sa o transmit. Daca simt ca vocea mea e mai rock si e puternica, as alege o piesa rock. Daca as simti ca vreau sa cant ca o diva, as merge pe varianta Whitney Houston sau Celine Dion. Cred ca e foarte important ca fiecare individ sa aleaga melodia care li se potriveste. Unii oameni au o vocea mai ciudata si nu ating o gama larga de sunete insa sunt superstaruri pe partea lor si au carisma. Trebuie sa-ti alegi cel mai mare atu si sa te concentrezi pe el.

Ce parere ai de Cheryl Cole? Crezi ca va reusi sa aiba succes in SUA?
Nu cred ca Cheryl Cole va avea o problema in a avea succes oriunde. Este un artist incredibil de talentat si o persoana grozava.

Fiind implicata in aceasta competitie, te-ai gandit sa devii producator muzical sau cautator de talente noi?
Cred ca deja sunt un cautator de talente cu Avon Voices. Ma entuziasmeaza foarte tare pentru ca se desfasoara in peste 60 de tari si a aparut in 40 de milioane de brosuri. Sunt incantata sa vad ce talente se vor inscrie in concurs. Nu toata lumea traieste in New York si Los Angeles iar asta e partea frumoasa a internetului si a acestei competitii. Talentele pot veni din orice colt al lumii. E primul an in care facem concursul acesta insa daca Avon mi-ar cere sa fiu din nou in juriu, cu siguranta as fi acolo.

Care sunt cele 3 secrete pentru a deveni un superstar?
Pentru a fi un superstar trebui sa ai un talent, oricare ar fi el: performing, dans, actorie, orice alegi tu. Sunt multe locuri in care poti deveni un superstar. Trebuie doar sa-ti alegi cel mai bun atu. Nu stiu daca sunt neaparat secrete insa trebuie sa fii original si sincer cu tine insuti. Cand esti sincer cu tine, oamenii simt asta. De asemenea, cred ca in prezent ar trebui sa te folosesti de internet: o competitie ca Avon Voices in care sa-ti faci vocea auzita.

Care sunt cele mai importante lectii pe care le-ai invatat in cariera?
Am invatat ca echilibrul este cheia in a ramane sanatos, in industria asta. Asa ca asigura-te ca ai destul timp pentru tine si nu munci peste puterile tale. Ar trebui sa ai niste limite, sa fii in contact cu lucrurile normale si sa dai mereu 100%.

Care erau cele 3 cantece care iti placeau cand erai copil?
Mi-a placut Tomorrow de Annie din piesa Annie. Am studiat-o pe Andrea McArtle, vocea originala a lui Annie. Are o voce foarte puternica si obisnuiam sa o imit. Mi-a placut She Works Hard For The Money de Donna Summer. Eram indragostita de Laura Branigan – Gloria. Inca o melodie era Borderline de la Madonna.

Care a fost cel mai greu moment din cariera ta? Te-ai gandit vreodata sa renunti?
De cand am intrat in Black Eyed Peas, totul a evoluat. Inainte de asta, am fost in trupa Wild Orchids pentru 11 ani. Munceam foarte mult insa nu aveam acelasi impact pe care il au BEP. Imi aminte ca am fost de acord sa cantam la un show radio care era la un targ de la tara. Nu era o scena principala, era o mica platforma asezata exact langa locul unde tineau porci si era par peste tot iar noi eram pe tocuri si alunecam pe par. Iar in public erau numai 3 fani in conditiile in care noi eram 3 fete in trupa. A fost rusinos si unul dintre cele mai umilitoare momente insa am stat acolo pentru cei 3 fani si am cantat niste piese. Apoi ne-am urcat in masina si ne-am zis “trebuie sa ne schimbam planurile”.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat vineri, 10 decembrie 2010, 10:09

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri