Stiri

MATTEO FT. LORA & LOREDANA - LOVAMAN

MATTEO FT. LORA & LOREDANA - LOVAMAN

In mod cert, pe Matteo il cunoasteti. A cantat cu Loredana, Delia, Cream, Wassabi, Anda Adam, Alex , DJ Rynno & Silvia. Mai mult, l-ati cunoscut si drept “supporting voice as MC“ pentru Taraful din Clejani (asta pentru a da un singur exemplu la aceasta categorie). Nu stiu cat de bine il cunoasteti in calitate de compozitor, dar daca mentionam macar piesele “Listen Up” sau “Daca dragostea dispare”, nu mai raman multe semne de intrebare. Trebuie precizat ca multe dintre piesele mediatizate in ultimii ani au fost realizate in colaborare cu Connect-R.

La nivel de orchestrator , putem reaminti proiectele artistilor Anda Adam, Andreea Balan, R.A.C.L.A. Il veti recunoaste si in cadrul proiectului Bloggers (piesa este What are you waiting for si urmeaza a fi lansata). De curand Matteo a decis ca este timpul pentru o cariera solo. Asa ca, dupa ce a lansat remake-ul “I like to move it “ si Beja Mi Nina, propune acum un nou single : “LovaMan”. Alaturi de Matteo veti recunoaste si vocea Lorei, ex-Wassabi si veti descoperi si o voce noua – Loredana – castigatoarea trofeului Mamaia 2009.

In mod cert, pe Matteo il cunoasteti. A cantat cu Loredana, Delia, Cream, Wassabi, Anda Adam, Alex , DJ Rynno & Silvia. Mai mult, l-ati cunoscut si drept “supporting voice as MC“ pentru Taraful din Clejani (asta pentru a da un singur exemplu la aceasta categorie). Nu stiu cat de bine il cunoasteti in calitate de compozitor, dar daca mentionam macar piesele “Listen Up” sau “Daca dragostea dispare”, nu mai raman multe semne de intrebare. Trebuie precizat ca multe dintre piesele mediatizate in ultimii ani au fost realizate in colaborare cu Connect-R. La nivel de orchestrator , putem reaminti proiectele artistilor Anda Adam, Andreea Balan, R.A.C.L.A. Il veti recunoaste si in cadrul proiectului Bloggers (piesa este What are you waiting for si urmeaza a fi lansata). De curand Matteo a decis ca este timpul pentru o cariera solo. Asa ca, dupa ce a lansat remake-ul “I like to move it “ si Beja Mi Nina, propune acum un nou single : “LovaMan”. Alaturi de Matteo veti recunoaste si vocea Lorei, ex-Wassabi si veti descoperi si o voce noua – Loredana – castigatoarea trofeului Mamaia 2009.
Sursa: Catmusic Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 11 martie 2010, 12:57
Tags: matteo

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri