Stiri

Michael Bolton in dialog cu fanii

Michael Bolton in dialog cu fanii

Au mai ramas doua zile pana la concertul de la Constanta pe care Michael Bolton il va sustine chiar in Port. Detaliile organizatorice le puteti afla la sectiunea evenimente.

Michael Bolton este unul din artistii care pastreaza legatura cu fanii, postand chiar el (cel putin asta e impresia mea) cate un mesaj pe siteul oficial wwww.michaelbolton.com.

Ultimul mesaj a fost postat pe 26 iulie. Michael incepe prin a le multumi fanilor pentru atmosfera facuta la spectacolul de vineri la Lincoln Rhode Island dupa care le prezinta programul pe care il va avea in viitorul apropiat, in Europa, asta inainte de a reveni pentru un concert american.

Michael a participat la inceputul saptamanii in Anglia la Loose Women, un talk show in cadrul caruia a anuntat turneul pe care il va sustine in noiembrie in Marea Britanie si care va include numeroase locatii.

Urmeaza concertul de la Constanta, un concert in Portugalia, unul in Italia langa Milano, dupa care Michael se va reintoarce in Los Angeles pentru a pregati un turneu de 4 luni care va avea loc in aceasta toamna in SUA si Europa.

 

Sursa: www.michaelbolton.com Autor: Daimon, postat miercuri, 28 iulie 2010, 09:53

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri