Stiri

MIHAI STUDIO - din februarie pe micile difuzoare

MIHAI STUDIO - din februarie pe micile difuzoare

Pentru ca foarte putini compozitori din Romania reusesc sa-i compuna lui Mihai Traistariu astfel incat sa-i puna in valoare si calitatile vocale, solistul s-a gandit mult, poate prea mult, si s-a hotarat: isi va deschide propriul studio de inregistrari.

Dupa 6 albume cu Valahia si 3 albume solo, al 10-lea album din cariera artistului e gata sa iasa pe piata Mihai Traistariu a inregistrat in toata cariera peste 150 de melodii in diferite studiouri. Dintre cele 150, la aproape 120 este si compozitor. De fapt nu exista nicio piesa din cariera sa, in care sa nu se fi implicat si el la linia melodica sau la text. Chiar si la melodia Tornero, putini stiu ca refrenul e facut in intregime de Mihai, iar solistul primeste astfel drepturi de autor - pentru compozitie, alaturi de Eduard Carcota.

De altfel, Mihai este de ani de zile si membru in Uniunea Compozitorilor. Si pentru ca a studiat 10 ani pianul, pentru ca e un tip ambitios si pentru ca vrea sa nu mai depinda de nimeni, MIHAI STUDIO isi va deschide portile in luna februarie...

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat luni, 26 ianuarie 2009, 18:22

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri