Stiri

Mihai Traistariu si-a luat Porsche de culoare mov

Mihai Traistariu si-a luat Porsche de culoare mov

Proprietarul unui Peugeot 206 CC, Mihai Traistariu ne-a declarat, cu putin timp in urma, ca isi doreste un automobil model nou, cu un design mai modern:

"Masina pe care o conduc acum este in stare buna si imi place, dar adevarul este ca m-am cam plictisit de ea. Vreau sa-mi cumpar ceva mai nou, cu un motor mai puternic si cu aspect mai bine finisat". Desi ezita intre Audi si Porsche, artistul s-a hotarat, in final, pentru un Porsche decapotabil, in valoare de 60.000 de euro. Asta dupa ce a consultat mai multe cataloage si a facut vizite la show-room-ul Porsche Romania.

In acelasi timp, Mihai va pastra si Peugeot-ul sau 206, tot decapotabil. Daca pana acum femeile incingeau telefonul lui cu SMS-uri fierbinti, de acum incolo, cu doua masini cabrio si un cont gras de doua milioane de euro, Traistariu trebuie sa se pregateasca pentru o adevarata avalansa de propuneri indecente din partea fetelor dornice de o plimbare de fite prin oras.

6.000 de euro pentru un moft

Pentru ca isi doreste neaparat ca viitoarea lui masina sa fie vopsita in mov, Mihai a scos din buzunar 6.000 de euro. Nu e de mirare, daca ne gandim ca interpretul "Tornero" s-a imbogatit in ultimul an, devenind milionar in euro. El isi poate permite, astfel, extravaganta de a plati 6.000 de euro numai pentru ca vrea un Porsche de culoare mov, care va fi unic in Romania. Luxoasa masina urmeaza sa ajunga in tara in aproximativ doua saptamani.

Nu mai vorbeste cu Carmen

Mihai s-a despartit recent de prietena lui, Carmen, cu care spune ca nu mai pastreaza legatura: "Relatia noastra s-a racit destul de mult. Ne auzim rar la telefon, aproape deloc". Se stie insa ca artistul nu duce lipsa de admiratoare, cu toate ca inca nu si-a gasit o alta prietena: "Sunt multe fete cu care vorbesc, dar nu se pune problema de vreo relatie acum", a spus Mihai.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat luni, 26 martie 2007, 12:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri