Stiri

MIichael aparat de amici faimosi

MIichael aparat de amici faimosi

Elizabeth Taylor, prietena si confidenta lui Michael Jackson, cantareata Diana Ross, interpretii Quincy Jones si Stevie Wonder, baschetbalistul Kobe Bryant si muzicianul Barry Gibb, membru al trupei Bee Gees, ar putea fi chemati sa depuna marturie in cadrul procesului megastarului, potrivit unei liste aduse la cunostinta juriului de catre avocatul lui Jackson, Thomas Mesereau.

Pe lista potentialilor martori mai figureaza numele lui Nick Carter de la trupa Backstreet Boys, fratele sau Aaron, iluzionistul Uri Geller, prieten bun cu Jackson, Larry King si Jay Leno, vedete tv americane, actorii Chris Tucker si Corey Feldman si jurnalistul britanic Martin Bashir. De asemenea, cei doi copii mai mari ai lui Jackson, Prince Michael I (opt ani) si Paris (sapte ani), ar putea fi chemati sa depuna marturie in favoarea tatalui lor. Listele cu martori furnizate de cele doua parti implicate in proces numara in total 500 de nume.

Avocatul Steve Jones a declarat: "Este evidenta strategia pe care se bazeaza Jackson. Doreste sa impresioneze juriul cu multimea de vedete care vor depune marturie in favoarea lui. Lumea va crede cu siguranta in cele spuse de acesti oameni faimosi".

JACKSON 12“

Pe lista cu martori intocmita de avocatii lui Michael se ragaseste si Gavin Arvizo, acuzatorul interpretului, fratele acestuia, Star, si alti membri ai familiei Arvizo. Printre persoanele care vor depune marturie impotriva lui Jacko se numara primul baiat care a formulat acuzatii impotriva vedetei in anul 2003 (cel despre care se spune ca a fost platit de star sa-si retraga acuzatiile) si Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael. Procesul lui Jackson ar trebui sa dureze aproximativ sase luni. Juriul, botezat de presa "Jackson 12", trebuie sa decida daca Michael Jackson, în varsta de 46 de ani, tata a trei copii, este sau nu vinovat de agresiune sexuala asupra unui minor de 13 ani suferind de cancer, in februarie-martie 2003. Cantaretul, care pledeaza "nevinovat", risca o pedeapsa de pana la 20 de ani de inchisoare.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat miercuri, 16 februarie 2005, 13:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri