Stiri

MIKA - Elle Me Dit (single nou)

MIKA - Elle Me Dit (single nou)

Mika a lansat o melodie noua, cu titlul Elle Me Dit. Este primul single in franceza al artistului si va fi inclus pe albumul "The Origin Of Love" care va aparea in 2012.

Piesa Elle Me Dit a fost terminata in urma cu doua zile si a fost lucrata in colaborare cu Martin Solveig. Mika a prezentat-o in aceasta dimineata la NRJ si a declarat ca motivul pentru care a fost lansata atat de repede este faptul ca nu vrea sa scape pe net aiurea.

Noul single marcheaza mai multe schimbari pentru MIKA. In primul rand, e in limba franceza. In al doilea, e mult mai comerciala si mai cheesy decat piesele promovate pana acum. Probabil cea mai mare schimbare e sound-ul care e dance european cu o tema care se repeta obsesiv.

Mika a participat la B'ESTFEST 2011 unde a sustinut un recital sambata seara. Anul trecut a facut super-show, live la Mamaia (aici aveti  recenzie si poze.

Albumul anterior nu a avut succes prea mare asa ca e posibil sa existe presiuni din partea casei de discuri cu acest single. Imi place insa nu are greutate iar Mika era apreciat pentru asta. Voi ce ziceti?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat duminica, 03 iulie 2011, 18:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri