Stiri

Mircea Diaconu vrea sa dea in judecata un Parazit

Mircea Diaconu vrea sa dea in judecata un Parazit

Directorul Teatrului Nottara, actorul Mircea Diaconu, si-a facut recent publica intentia de a-i intenta proces unuia dintre membrii trupei Parazitii, Cheloo. Motivul diferendului dintre actor si interpret il constituie faptul ca pe ultimul album al lui Cheloo, "Sindromul Tourette", in piesa "Reactii adverse" este folosit un fragment sonor dintr-o piesa ai carui protagonisti sunt regretatul Toma Caragiu si Mircea Diaconu.

Directorul Teatrului Nottara s-a declarat indignat de folosirea fara acordul sau a respectivei inregistrari si a amenintat cu tribunalul. Gianiny Munteanu, managerul trupei Parazitii, ne-a explicat insa ca actorul nu are nici un motiv real de a se plange: "E vorba despre un sampling de voce, luat de pe net. Mircea Diaconu sustine ca este al lui. De fapt, este o inregistrare a TVR-ului din 1972, care este publica. El a semnat contractul cu TVR. Internetul a luat-o de la TVR si Cheloo a gasit-o. Pe Diaconu il deranjeaza ca l-am bagat in fata pe Toma Caragiu, si nu pe el. Cheloo a folosit 7 secunde, din care 4 secunde cu Toma Caragiu si 3 cu Mircea Diaconu. Mircea Diaconu ma poate obliga sa editez materialul fara vocea lui. Ma deranjeaza ca Diaconu a spus ca s-a asociat vocea lui cu consumul de droguri. Piesa se numeste «Reactii adverse», este puternic sociala si in ea nu este vorba nici pe departe de consumul de droguri. Eu as putea sa-l dau pe el in judecata pentru calomnie, ca a zis ca piesa este despre consumul de droguri, dar nu-mi pierd vremea! Decat energie negativa, mai bine lucruri pozitive! De fapt, nici nu este vorba despre albumul celor de la Parazitii, cum a zis Diaconu, ci de albumul lui Cheloo".

Din pacate, Mircea Diaconu nu a fost de gasit nici la Teatrul Nottara, nici acasa. De la unul dintre membrii familiei lui am aflat ca este plecat in Germania, de unde se va intoarce in tara abia saptamana viitoare.

Sursa: realitatearomaneasca.ro Autor: Anonymous, postat marti, 22 iunie 2004, 10:11

Comentarii(9)

intrigatul19-04-2005 10:34:13
intrigatul

Stimabililor imi place ca ii tineti parte unui delicvent, pentru ca doar asa poate fi calificat individul respectiv care incalca legea dreptului de autor. Cat despre talentul lui Mircea Diaconu si inteligenta lui ar fi bine sa nu discutati voi, gunoaie ordinare ce sunteti. "Traind în cercul vostru stramt, Norocul va petrece..."

popocea22-07-2004 14:41:55
popocea
nana

nu talentu` se pare e-n discutie ci nishcai banicei ca doar cum altfel s-ar solutiona in justitie un asemenea proces , lucru` ce-mi da oarishce sperantze in privintza domnului actor cum ca e si `nealui om. bravos mi-ai mai furat un mit transformindu-l in mic.

Viking14-07-2004 17:53:09
Viking

Cred ca Diaconu o sa devina un viitor Pilif :D

catalin29-06-2004 16:03:30
catalin

Mircea Diaconu are cel putin 2 prestatii penru care multi actori romania nici nu le viseaza: Asfalt tango si Filantropica. Nu e cazul sa ne luam de inteligenta anumitor persoane in cauza. E vorba de o proasta comunicare intre cele 2 parti. Totusi explicatia ca a luat-o de pe net e puerila. Si eu daca iau un soft de pe net ... asta nu inseamna ca nu trebuie sa il platesc.

dmv1629-06-2004 01:04:51
dmv16
ha?

bai la o varsta omu derileaza si vede numai ce vrea el bine.mirce diaconu vrea ori sa mai scoata un ban ca sa lase mostenire mai mare sau ce-a zis...hai sa ma relansez ca demine stiu doar aia de peste 50 ani in mare parte.bai m.diaconu lasa-te ca nu tine...ce sa zic..e indignat omu..

bobo28-06-2004 11:44:04
bobo

Trebuie sa fii total lipsit de inteligentza sa spui ca M.D. duce lipsa... Are el pentru voi totzi la un loc, nimicuri ce suntetzi!

rollot25-06-2004 09:58:08
rollot

Mircea Diaconu e intr-un con de umbra dupa cele cateva filme in care a jucat dupa revolutie. acum vrea si el la batranete sa-si vada numele pe undeva scris...

emi23-06-2004 09:28:29
emi

got that right

Lautaru22-06-2004 12:07:49
Lautaru

Mircea Diaconu n-a stralucit niciodata prin inteligentza....

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri