Stiri

Mischa Barton s-a pocait!

Mischa Barton s-a pocait!

Mischa Barton, actrita pe care telespectatorii Pro Cinema o pot vedea incepand de duminica, 20 ianuarie, de la ora 19:00, in cel de-al doilea sezon al serialului "Rebel in California" ("The O.C.") nu mai vrea sa fie fata rea de la Hollywood.

Dupa ce la sfarsitul anului trecut Mischa a fost arestata pentru ca a condus fara permis, sub influenta alcoolului si drogata, vedeta din "Rebel in California" a decis ca ceva trebuie sa se schimbe. Probabil in vederea audierii pe care o va avea la sfarsitul lunii februarie, Mischa a inceput sa se pocaiasca serios. Gurile rele sustin ca vedeta a fost vazuta la o biserica catolica din Beverly Hills, iar atitudinea ei era foarte pioasa. Imbracata intr-o rochie alba, foarte "virginala" si cu o carticica de rugaciuni in mana, Mischa parea ca "nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase".

Biserica la care a fost vazuta Mischa este aceeasi la care s-a rugat si Lane Garrison, vedeta din "Prison Break" care a avut, in 2006, un accident de masina soldat cu victime. Si parintii lui Paris Hilton au apelat la ajutorul divin, tot la acea biserica din Beverly Hills, cand fiica lor a fost condamnata pentru ca a condus cu permisul suspendat.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 18 ianuarie 2008, 16:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri