Stiri

Monden.Info a stat de vorba cu DOC inainte de lansarea noului album

Monden.Info a stat de vorba cu DOC inainte de lansarea noului album

Ieri v-am prezentat noua piesa a lui Maximilian care se intituleaza Maxim, am spus!!! o piesa la care a colaborat si DOC.

Tot ieri, anuntam la sectiunea evenimente faptul ca pe 10 octombrie, in The Silver Church va avea loc lansarea albumului Scapat de sub control al sus numitului DOC.

Prin amabilitatea colegilor de la monden.info va putem oferi astazi un interviu cu DOC. Asta ca sa il cunoastem mai bine, sa stim care-i faza cu albumul, cu concertul...

1. Monden.info : Salut Doctore, in sfarsit lansezi “Scapat de sub control“, material pe care il asteapta destul de multa lume. Da-ne mai multe detalii despre el, cu cine ai lucrat, la ce sa ne asteptam?

Doc: Noroc in primul rand si multumesc pentru oportunitatea de a clarifica anumite aspecte si detalii legate de proiect. Si da, am reusit sa finalizez SDSC-ul. Totul a inceput ca o joaca – am tras niste piese, niste freestyle-uri, am luat beat-uri de la diversi oameni si am zis sa fac un mixtape. Ceva lejer. Sa nu stau prea mult pe el. Pe parcurs insa timpul a inceput sa se comprime si am realizat ca ori fac ceva ca lumea, ori scot un “mai nimic” si incep lucrul la alt proiect. Am ales sa-l definitivez pe acesta intr-o forma care sa-mi placa cu adevarat. Multitudinea de piese (sunt 22 de track-uri) m-a facut sa nu-l mai pot lua in joaca si sa-l numesc mixtape si s-a cerut el insusi album.

Cat despre cei care au contribuit lucrativ la el ar fi: Deliric, VD, Cedrea, Nwanda, Carbon, Rey, Maximilian, Guess Who, Raku, Bitza, Dj Paul, DJ Faibo X, Double L, Sez, Motzu, Raz One (multa dragoste pentru om, e plecat din tara de niste vreme deja si tuturor ne e maaare dor de el) si probabil ca am uitat pe cineva, sper sa nu se supere.

2. Monden.info: Nu pot sa nu “ma leg” de povestea despartirii tale de CTC. E neclara situatia pentru multi. Doc s-a despartit de C.T.C. sau nu? Clarifica tu treaba happy.

Doc: NU A EXISTAT NICIO DESPARTIRE. CTC nu se va desparti niciodata. Cel mult se va dizolva. A fost o perioada de acalmie creativa in crew, momente in care am disparut de pe firmament, dar nu stiu cine ar fi interpretat ca ne-am fi despartit. In nici un caz. Baietii au lucrat cu mine cot la cot pentru ca acest album sa fie ce este. Vlad (pe langa partea de MC si de productie) a executat mixajul, Deliric s-a ocupat de advertising, coperta, una peste alta… e lesbianism.

3. Monden.info: Piesele care au scapat deja pe net vor fi incluse pe album sub alta forma sau nu mai au loc pe material?

Doc: Alea n-au scapat, le-am dat noi drumul. De cand am pierdut varianta aia nemixata de la Dificultati Tehnice suntem foarte atenti cu piesele. Si nu, nu vor aparea pe material. Ba chiar am mai scos bucati si vom vedea in viitor ce vom face cu ele.

4. Monden.info: La concertul de lansare vor fi prezenti si cei care sunt pe album (din punct de vedere al colaborarii)?

Doc: In mare da, cu mici exceptii gen Bitza, Guess Who e incert (sper sa nu se fi accidentat in reTU-r), in rest cred ca vin toti.

5. Monden.info: Sa ne asteptam la ceva special de la concert sau veti da in microfoane pana ramaneti fara aer?

Doc: Va fi cel mai gandit show pe care-l vom tine. Atat pot sa-ti spun.

6. Monden.info: Exista fani in toata tara ai Doctorului sau fani CTC. Pe cand un turneu national?

Doc: Vom face un mini-turneu imediat ce terminam cu Bucurestiul. Plus ca formula de concert va fi DOC – VD – Deliric1. Deci toate bune ca un concurs de miss.

7. Monden.info: Ce piese urmeaza sa fie promovate ca single?

Doc: Piesa care deja ruleaza pe Radio Guerilla, Genti de bani, realizata in colaborare cu Deliric si VD, plus alte doua pe care le vrem promovate mai puternic.

8. Monden.info: Urmeaza si ceva clipuri?

Doc: Clar, cel putin doua. Dar asta un pic mai dupa lansare.

9. Monden.info: O parte din hip-hop-ul romanesc a reusit sa intre pe radio, cu riscul de a fi numiti comerciali. Tu te astepti sa intri pe radio/tv?

Doc: Pe radio am intrat. Sa vedem cu TV-ul cum o dam. Daca vrei sa “cresti” ai nevoie, din pacate, de aceste doua masinarii media. Nu sunt neaparat fanul acestei necesitati, dar nici nu pot sa ma rup de ele, din pacate.

Comerciali? E un risc? Nu e un risc. Deja dupa 13 ani de rap e o nevoie, pentru ca moralul meu sa mai poata subzista in a face hip-hop.


Continuarea interviului e de gasit fireste pe monden.info, acolo unde puteti obtine si cateva invitatii la concertul din Silver Church.

Sursa: monden.info Autor: Daimon, postat marti, 05 octombrie 2010, 11:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri