Stiri

Monden.info si HaHaHa Production organizeaza Campionatul de Remixuri

Monden.info si HaHaHa Production organizeaza Campionatul de Remixuri

Daca sunteti pasionati de mixuri, si credeti ca ati avea succes in bransa, aveti acum ocazia de a demonstra chestia asta. HaHaHa Production si Monden.info dau startul la Campionatul de Remixuri.

Ideea propusa este una foarte simpla: la fiecare 60 de zile HaHaHa Production va propune o piesa pentru a fi remixata de catre toti cei care au aptitudini de DJ. Remixul castigator va fi ales prin voturile stranse pe Soundcloud.com si notele date de juriul alcatuit din echipa HaHaHa production si Pyuric (monden.info). In cazul in care remixul realizat de voi e unul castigator, veti fi invitati la sediul HaHaHa unde ii veti cunoaste pe producatorii HaHaHa si pe ea (si veti primi sfaturi legate de promovarea online).

Pentru prima editie piesa de remixat este CIA – Ba esti nebun. Tot ce trebuie sa faceti este sa downloadatii remix pack-ul de aici, sa faceti remixul asa cum iti suna tie cel mai bine si sa il trimiti spre jurizare la remix [at] hahahaproduction.com.

Mai multe detalii gasiti pe monden.info.

Eu va mai pot oferi un exemplu/model sau cum vreti sa ii spuneti. Este vorba de un remix realizat de Keri (care nu intra in concurs), si postat in ideea de a oferi un impuls concurentilor.
 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 11 ianuarie 2011, 17:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri