Stiri

Moni s-a dezbracat pe podium

Moni s-a dezbracat pe podium

Ultima isprava a sotiei miliardarului s-a petrecut miercuri seara, cand a fost vedeta a doua prezentari de moda, ambele pentru designeri neconsacrati. Daca la prima prezentarea a uimit publicul dezbracandu-se pe podium, la cea de-a doua ea a intruchipat mireasa excentrica, imbracata in negru, defiland, in premiera, alaturi de cele doua surori ale sale, Alina si Ramona.

Sotia lui Irinel si-a dedicat toata ziua de miercuri prezentarilor de moda, facand senzatie atat pe podiumul de la Plaza Romania, cat si pe cel de la hotelul Hilton. La Plaza, Monica, imbracata intr-o rochie lunga din tafta, semnata Natalia Dinicu, a fost cea are a deschis evenimentul intitulat "Style Up" si a lasat publicul cu gura cascata atunci cand a inceput sa se dezbrace.

Astfel, dupa numai cativa pasi, ea a ramas imbracata intr-o rochie scurta de toata frumusetea, lasandu-si la vedere picioarele extrem de lungi, spre deliciul barbatilor din sala. Mihaela Drafta, care a semnat colecţia numită "Shadows", a reuşit performanţa de a le aduce, pentru prima oară pe acelaşi podium, pe cele trei surori Gabor: Monica, Ramona şi Alina, în ipostaza de mirese excentrice. Monica a fost o mireasă atipică, îmbrăcată într-o rochie "tapetată" cu paiete, ce a cântărit peste cinci kilograme, în timp ce Ramona a îmbrăcat o rochie albă, iar Alina una argintie.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat marti, 25 martie 2008, 19:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri