Stiri

Monica, cea mai sexy

Monica, cea mai sexy

Pentru vedetele care au fost prezente, sala s-a dovedit a fi neincapatoare. Surpriza serii au fost trofeele pentru cel si cea mai sexy vedeta tv, castigate, ca si anul trecut, tot de Virgil Iantu si Monica Barladeanu. 'Cea mai sexy vedeta tv' a ramas in preferintele publicului larg tot Monica Barladeanu.

Vedeta B1 TV a marturisit ca nu se astepta si crede ca a castigat acest premiu si datorita parului, de care este mandra, dar si reclamelor in care apare. Monica este si vedeta urmatorului numar al revistei High Life care reuseste astfel sa o prezinte la tanc, intr-un pictorial extrem de incitant pe cea mai sexy vedeta tv. Observatorul Antenei 1 a fost declarat 'Cea mai buna emisiune de stiri'.

Pentru premiu, s-au inghesuit pe scena Alessandra Stoicescu, Gabriela Vranceanu-Firea si Lucian Mandruta. Acesta din urma a multumit cititorilor 'Ziarului Financiar'. 'Cea mai populara vedeta de divertisment' a fost desemnata Teo. Inainte de anuntarea premiului, vedeta si-a facut cruce. 'Carcotasii' Serban Huidu si Mihai Gainusa au luat premiul pentru 'Cea mai buna emisiune de umor', iar Marius Tuca pentru'Cel mai bun talk-show'.

Sursa: intercont.ro: Anca Bejan, Razvan Dinu - Libertatea Autor: Anonymous, postat joi, 11 decembrie 2003, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri