Stiri

Monica Dascalu s-a casatorit

Monica Dascalu s-a casatorit

Weekendul care a trecut a fost pentru Monica Dascalu, prezentatoarea Ştirilor de la ora 17.00 de la ProTv şi a emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu” de la ProTv International, unul plin de emotii şi de momente fericite. Vedeta s-a casatorit cu Mihai Bajenaru, de profesie avocat. Dupa cununia civila, ancheiata pe 5 februrie la Primaria Sectorului 3, sambata, pe 6 februarie cei doi au ales sa se cunune religios la Biserica Sfantul Spiridon. Ambele ceremonii au fost foarte discrete şi au avut loc cu un grup restrans de invitati.

“Sunt emotionata şi fericita pentru ca an acest weekend a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata mea. M-am casatorit cu iubitul meu Mihai. Am ales ca juramintele an fata lui Dumnezeu sa le facem la Biserica Sfantul Spiridon şi sa-i avem alaturi de noi doar pe cei dragi: familia şi prietenii noştri. Mi-aş fi dorit din tot sufletul ca mama mea sa se bucure şi ea de acest eveniment, dar am simtit ca de acolo de sus a fost alaturi de noi”, declara Monica Dascal, pe care românii din afara tarii o urmaresc la ProTv International.

Aceasta saptamana va fi una foarte plina pentru ea, deoarece pe langa Ştirile de la ora 17.00 Monica va reancepe filmarile unui nou sezon al emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu”, difuzata la ProTv International din 20 februarie, an fiecare sambata şi duminica de la orele 18.30. Dupa ce va ancheia filmarile pentru urmatoarea perioada, vedeta va pleca spre sfarşitul saptamanii, ampreuna cu sotul ei anafara tarii unde cei doi vor mai avea “o ceremonie simbolica şi petrecerea de nunta an doua tari diferite”, mai precizeaza Monica.

Weekendul care a trecut a fost pentru Monica Dascalu, prezentatoarea Ştirilor de la ora 17.00 de la ProTv şi a emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu” de la ProTv International, unul plin de emotii şi de momente fericite.

Vedeta s-a casatorit cu Mihai Bajenaru, de profesie avocat. Dupa cununia civila, ancheiata pe 5 februrie la Primaria Sectorului 3, sambata, pe 6 februarie cei doi au ales sa se cunune religios la Biserica Sfantul Spiridon. Ambele ceremonii au fost foarte discrete şi au avut loc cu un grup restrans de invitati. “Sunt emotionata şi fericita pentru ca an acest weekend a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata mea.

M-am casatorit cu iubitul meu Mihai. Am ales ca juramintele an fata lui Dumnezeu sa le facem la Biserica Sfantul Spiridon şi sa-i avem alaturi de noi doar pe cei dragi: familia şi prietenii noştri.

Mi-aş fi dorit din tot sufletul ca mama mea sa se bucure şi ea de acest eveniment, dar am simtit ca de acolo de sus a fost alaturi de noi”, declara Monica Dascal, pe care românii din afara tarii o urmaresc la ProTv International. Aceasta saptamana va fi una foarte plina pentru ea, deoarece pe langa Ştirile de la ora 17.00 Monica va reancepe filmarile unui nou sezon al emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu”, difuzata la ProTv International din 20 februarie, an fiecare sambata şi duminica de la orele 18.30. Dupa ce va ancheia filmarile pentru urmatoarea perioada, vedeta va pleca spre sfarşitul saptamanii, ampreuna cu sotul ei anafara tarii unde cei doi vor mai avea “o ceremonie simbolica şi petrecerea de nunta an doua tari diferite”, mai precizeaza Monica.

Sursa: Pro Tv Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 08 februarie 2010, 13:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri