Stiri

Monica Davidescu face striptease la Pro Tv

Monica Davidescu face striptease la Pro Tv

Monica Davidescu face striptease in aceasta seara de la 21.30 la Pro Tv. Machiata si coafata ca o dansatoare intr-un club de noapte, cu miscari languroase la bara, Monica Davidescu isi joaca personajul, Edith Dinescu, in serialul "Cu un pas inainte", care incepe astazi la Pro Tv.

Chiar daca nu are nimic in comun cu personajul, Monica Davidescu intra in pielea fostei balerine Edith Dinescu, care, din cauza unui accident la picior, isi abandoneaza talentul, alege drumul alcoolului si isi face o cariera din dansul intr-un club de noapte. "Ea e alcoolica, eu nu. Ea a facut 10 ani striptease, eu nu. Dar am prezentat spectacole de cabaret cu dansuri mai sexy. Ea fumeaza, eu nu. Ei ii e greu sa aiba o relatie. Eu imi stiu drumul. Edith e in bataia vantului", povesteste actrita, care intruchipeaza o eroina diametral opusa ei.

Cu toate ca personajul sau pare un om ratat si slab, Monica isi doreste ca lumea sa-i dea o sansa lui Edith sa redevina un om respectat si demn: "As vrea ca oamenii sa o perceapa pe Edith ca pe un om care se lupta cu viata si care chiar vrea sa iasa invingatoare din aceasta lupta. Chiar daca se lasa doborata de greutati, reuseste, dupa ani, sa le dea la o parte".

Sursa: gandul Autor: Anonymous, postat luni, 05 martie 2007, 12:53

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri