Stiri

Moonbeam & Eitan Carmi - "Wanderer" feat. Matvey Emerson (videoclip)

Moonbeam & Eitan Carmi - "Wanderer" feat. Matvey Emerson (videoclip)

 

Moonbeam au lansat un videoclip electrizant pentru Wanderer primul lor single de pe albumul The Secret. Videoclipul este produs in colaborare cu Eitan Carmi si Matvey Emerson. 

A trecut  foarte putin de la ultimele stiri despre  Moonbeam si aparitia ultimului album si intre timp au aparut si tracklist-ul, si preview-urile. The Secret suna extraordinar de bine si pare ca albumul va fi la fel de reusit.  Sound-ul lunar si bassline-ul agresiv sunt lucrurile care ii definesc pe rusii de la Moonbeam, iar aceste caracteristici se regasesc si in noul lor material care va fi lansat pe 22 septembrie 2011.

Videoclipul piesei Wanderer pune fata in fata ascultatorii cu situatia dramatica a doi fosti parteneri carora le este dor unul de altul si care vor sa se reintalneasca. Acestia reusesc sa ia legatura dar, in incercarea de a se gasi unul pe altul si fiind presati de trecerea timpului, acestia se ratacesc. De faptWanderer este o piesa despre cum un om doreste sa realizeze ceva dar nu reuseste, ratacindu-se in gandurile sale apasatoare.

 

Eu zic ca videoclipul pentru Wanderer este de departe mai bun decat cel al piesei Star Way de pe vechiul album. Pentru Moonbeam viitorul straluceste. Astept cu nerabdare lansarea noului album,The Secret, si urmatoarele single-uri ale rusilor.

Sursa: www.urban.ro Autor: eliana, postat luni, 05 septembrie 2011, 13:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri