Stiri

Morandi si Ne-Yo alaturi de Presedintele Kazahstanului

Morandi si Ne-Yo alaturi de Presedintele Kazahstanului

Morandi au cantat pe 6 iulie in Kazahstan, cu ocazia aniversarii a 12 ani de la infiintarea actualei capitale, Astana. Cei de la Morandi au cantat in fata a nu mai putin de 30 000 de fani, printre care si Presedintele tarii. Sarbatoarea a avut loc la Arena Stadium acolo unde Morandi si Ne-yo au sarbatorit impreuna cu toti cei prezenti aniversarea capitalei futuriste.

Chiar daca se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru lansarea videoclipului “Rock the world” (pe care o asteoptam in urmatoarele zile) baietii au fost incantati de acest mini turneu din Kazahstan, Marius Moga declarand “Orice experienta din turnee este unica. Kazahstan este un loc in care revenim de fiecare data cu placere.”

Trupa va mai canta in acest week-end alte doua orase importante din Kazahstan la Almaty, fosta capitala a statului, si Kustanai.

Revenind la activitatea pe termen mediu a trupei, va putem spune ca surprizele pregatite de Marius si Andrei se vor intinde pe parcursul intregii veri: lansarea primului videoclip stereoscopic 3D, un nou site plin de concursuri, jocuri si evident muzica Morandi. La toamna, baietii vor incepe un turneu in intreaga Europa pentru lansarea noului album Zebra.

 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat joi, 08 iulie 2010, 11:09

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri