Stiri

Movida Corona vrea Dj-ii la Sibiu

Movida Corona vrea Dj-ii la Sibiu

Sambata, 16 august, toti iubitorii fenomenului DJ sunt invitati sa participe la o noua faza a competitiei internationale dedicata DJ-ilor: Movida Corona, ce poposeste de aceasta data in Sibiu, in Club Liquid, incepand cu ora 22:00.

DJ Dorroo va fi special guest star al serii, reusind cu siguranta sa transmita publicului starea de efervescenta sonora tipica unor astfel de evenimente. Parte a competitiei Movida Corona, pe care marca de bere Corona Extra o dedica exclusiv DJ-ilor, evenimentul de sambata nu si-a inchis inca lista de start.

Astfel, toti DJ-ii romani interesati sa se inscrie in competitie sunt invitati sa intre pe www.bdg.ro unde, dupa introducerea datelor personale, pot uploada mixurile cu care decid sa participe la etapa de preselectie. Stilul de muzica abordat trebuie sa fie house music si variatiunile sale, vocal/clubbing house, tehno minimal. Cei care sunt selectati pentru a participa la probele de foc ale concursului vor fi contactati de catre organizatori.

Juriul evenimentului precedend din cadrul Movida Corona, ce s-a desfasurat pe 2 august in Timisoara, l-a desemnat drept castigator pe DJ Elless, care, prin talentul de care a dat dovada, a ridicat foarte sus stacheta competitiei.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat vineri, 15 august 2008, 03:09

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri