Stiri

MTV isi cere scuze pentru limbajul folosit la MTV Movie Awards

MTV isi cere scuze pentru limbajul folosit la MTV Movie Awards

Ceremonia din 2010, transmisa evident in direct, a oferit un limbaj nu tocmai decent, motiv pentru care Parents Television Council din a sesizat autoritatile din domeniu cu privire la acest aspect.

Cei de la MTV probabil ca se vor alege cu o amenda din partea Comisiei Federale de Telecomunicatii pentru ca pe toata durata serii s-au auzit celebrele cuvinte care incep cu f, adica f-words in limba engleza. Organizatorii au spus ca dat fiind formatul live al MTV Movie Awards, precum si a faptului ca au luat cuvantul numerosi oaspeti care si-au exprimat fiecare in felul sau bucuria, nu puteau sa cenzureze sau sa acopere fiecare injuratura spusa de pe scena.

In apararea lor, responsabilii MTV au mai adus argumentul ca evenimentul este cunoscut ca fiind unul mai libertin si ca invitatii pot sa vorbeasca mai liber decat o fac in mod obisnuit. Au mai fost oferite asigurari ca in difuzarile ulterioare ale unor materiale de la MTV Movie Awards 2010 bvor fi cenzurate toate pasajele care ar putea fi considerate ofensatoare.

Ce li se poate reprosa organizatorilor ar fi discursul lui Aziz Ansari, gazda serii, care a scapat de asemenea cateva ghidusii in prezentarea filmului Avatar.

Fireste ajungem aici din nou la eterna discutie legata de libertatea artistica si exagerarile ce au ca punct de plecare corectitudinea politica. Revenind la cazul de fata, probabil ca lucrurile nu vor merge foarte departe, MTV va primi o amenda modica si pe viitor probabil ca vor fi un pic mai atenti.

 
 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat marti, 08 iunie 2010, 12:45

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri