Stiri

Mutu, inapoi la Alexandra!

Divortul dintre Adrian si Alexandra Mutu a tinut timp de aproape un an prima pagina a ziarelor din Romania, pentru ca sirul de aventuri ale atacantului de la Chelsea sa-l speculeze si presa de afara, toate acestea conturind o imagine cit se poate de fidela a fotbalistului. Si totusi, de curind am aflat un lucru care a bulversat prejudecatile cele mai inradacinate: ei bine, Adi Mutu isi iubeste copilul si pe mama acestuia mai mult decit orice. Toate femeile frumoase care au trecut prin dormitorul lui Adi nu au putut inlocui ceea ce a acesta a trait alaturi de Alexandra si micutul Mario. Nici focoasa Moran Atias, nici diva Kitty Cepraga nu i-au sucit mintile intr-atit incit sa i-o scoata pe Alexandra definitiv din suflet. Surse din anturajul celebrului fotbalist sustin ca in momentul in care a aflat ca schiorul italian Alberto Tomba ii poarta simbetele mamei copilului sau, Adrian s-a schimbat la fata, iar furia si gelozia l-au determinat sa incerce din rasputeri sa o dea uitarii. Ba mai mult, a continuat sa creada ca viata frivola si implicit diferitele aventuri ar fi o solutie. Dar s-a inselat. Asa incit, in urma cu o saptamina, Adi si-a calcat pe suflet si a contactat-o pe Alexandra in vederea unei intilniri, sub pretextul ca ii era foarte dor de micutul Mario. Dar atunci cind cei doi s-au intilnit, in mare taina, la Milano, Adi i-a marturisit adevarul gol-golut, si anume ca a tras toate sforile posibile pentru a taragana pronuntarea hotaririi de divort, apelind chiar la metode mai putin ortodoxe. Alexandra s-a enervat cind a aflat despre tertipurile la care apelase fostul sau sot, insa dupa ce a reflectat la rece asupra situatiei, a luat-o ca pe o dovada de dragoste. Desi pina acum nu i-a dat un raspuns definitiv, Alexandra ne-a declarat in exclusivitate ca, de dragul copilului, ar fi dispusa sa treaca cu vederea escapadele lui Adi si sa ii mai acorde o sansa. Poate ca merita...

Sursa: VIP Autor: Anonymous, postat miercuri, 31 martie 2004, 12:30

Comentarii(13)

tina29-07-2005 04:03:53
tina
pt adiHotzu-fraierul

pt adihotzu cred ca fraier si prost este tu ,te oftici pt ca o femeie ca alexandra nu ai avut in viata ta? sper ca nu ai bataturi in palme ca o sa te uiti doar la poze pt ca nu o femeie ca ea nu o sa te lase nici sa-i pupi dosul(folosesc alt termen ca sa nu fiu la fel de badarana ca tine oricum e lumea plina de prosti si fraieri ca tine)

tina29-07-2005 04:01:06
tina

pt adihotzu cred ca fraier si prost este tu ,te oftici pt ca o femeie ca alexandra nu ai avut in viata ta? sper ca nu ai bataturi in palme ca o sa te uiti doar la poze pt ca nu o femeie ca ea nu o sa te lase nici sa-i pupi dosul(folosesc alt termen ca sa nu fiu la fel de badarana ca tine oricum e lumea plina de prosti si fraieri ca tine)

madonna02-12-2004 15:19:47
madonna
NU STIU CE SA MAI ZIC DAR TOTUSI

dupa cum ziceam eu cred ca locul tau este langa alexandra doar ea este persoana care te poate intelege cel mai bine.si daca nu va impacati cel mai mult va avea de suferit cel mai minunat copil din lume copilul vostru MARIO.asa ca inainte de a face un pas trebuie sa l luati si pe copilul vostru in considerare.VA pup si mi as dori sa va impacati si sa va mearga bine.PA PA

ramona01-12-2004 22:33:37
ramona
mutu

bai adi am auzit ca alexandra nue o fata prea cuminte si prea fideladar pentru fiul vostru mario este o mama cat se poate de buna.ori cum oameni rai vorbesc dar tu sa faci ce consideri tu de cuvinta.Atat cat si eu si alti suntem de parere ca numai impreuna va sta cel mai bine.te pup ady si sa ti mearga bine cu alexandra.

xenia22-11-2004 17:19:54
xenia

sunteti o pereche super iar pe langa facptul ca alexandra este o frumusete de femeie pe care cred ca si-ar dorio orice barbat din lume este si mama copilului tau.Mai tarziu Mario va fi afectat de acest lucru ca parintii lui nu sunt impreuna chiar daca are tot ce si-ar putea dori.Asa ca un lucru intelept ar fi sa fiti impreuna.

anonim25-10-2004 18:51:08
anonim

Este o decizie foarte inteleapta.Ar fi minunat sa va impacati , sunteti o pereche superba.

erika14-09-2004 13:33:17
erika
nu stiu daca e adevarat,dar totusi...

nu stiu ce sa fac,sa ma bucur sau nu...e decizia voastra.bravo voua!

Serban06-09-2004 12:22:32
Serban
Impacati-va ma!!!!!!!!!!!!

Mutule impacati-va ca-i ami bine si pentru tine si pentru ea

User anonim18-04-2004 22:33:42
User anonim

eu nu cred

AdiHotzu06-04-2004 03:48:32
AdiHotzu
Las ca`i Bine

Bravo ma....impacatzi`va in p**a mea...ce dracu o tot ardetzi aiurea...sa moara lumea de invidie....Mutule...esti barbat ma...pana akum fusashi in misiune si akum te intorci aksa....Bravo...fa`o pe fraera....}{}{}{ Bafta !!!!

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri