Stiri

Mutu isi asteapta pedeapsa. Suspendare de maxim 1 an !

Mutu isi asteapta pedeapsa. Suspendare de maxim 1 an !

Cazul Mutu si sibutramina a cunoscut un nou episod :"Procuratura Antidoping l-a deferit pe jucatorul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, Tribunalului National Antidoping din cadrul CONI, pentru recunoasterea responsabilitatii privind încalcarea articolului 2.1 din codul Agentiei Mondiale Antidoping (WADA), în legatura cu depistarea sa pozitiva cu sibutramina, cu ocazia unor teste antidoping efectuate dupa meciul Fiorentina - Bari, disputat la Florenta, pe 10 ianuarie, si dupa partida Fiorentina - Lazio, ce a avut loc pe 20 ianuarie, cu consecinta aplicarii unei suspendari pe un an, potrivit articolului 10.4 al codului WADA".

Partea pozitiva ar fi aceea ca italienii nu l-au considerat pe Adi Mutu recidivist si ca nu au cerut o suspendare de 2 sau 4 ani cum se putea intampla. Chiar si asa, un an de suspendare ar fi destul de greu de recuperat mai ales pentru un jucator trecut de 30 de ani.

Previziunile oamenilor de fotbal, ale avocatilor si a celor implicati in problema sunt insa mai optimiste, toata lumea sperand intr-o suspendare de de maxim 6-7 luni care i-ar permite lui Mutu sa revina pe teren la inceputul sezonului urmator. Varianta cea mai optimista ar fi aceea a suspendarii pe trei luni care practic i-ar permite sa reintre pe teren in ultima parte a acestui sezon.

Vom afla cat de curand

Sursa: www.gsp.ro Autor: Daimon, postat joi, 01 aprilie 2010, 09:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri