Stiri

Muzica, educatie montana si film la Padina Fest 2010

Muzica, educatie montana si film la Padina Fest 2010

In perioada 1-5 septembrie 2010 va avea loc in Masivul Bucegi, pe platoul Padina, va avea loc festivalul Padina Fest, primul festival la altitudine. Evenimentul reuneste muzica, activitatile montane si filmul intr-un singur loc. Timp de 5 zile, Platoul Padina din muntii Bucegi va fi centrul muzicii folk si rock, al filmelor care au participat de-a lungul anilor la Festivalul International de Film Transilvania, al distractiei si aventurii.

Organizatorii evenimentului vor prezenta un concept nou de festival, iesit din tiparele clasice: 50.000 mp de distractie si adrenalina la 28 de km distanta de asfalt. Fanii muntelui vor gasi la Padina nu numai obisnuitele trasee, dar si activitati de alpinism supervizate de salvamont (tiroliana, catarare, rapel) sau cursuri de alpinism pentru incepatori. Pentru cei care doresc o metoda mai simpla de a lua altitudine, organizatorii au gasit solutia: survoluri cu un balon pe aer cald deasupra masivului Bucegi.

Participantii vor putea urmari filme care au participat la Festivalul International de Film Transilvania la cel mai inalt cinematograf si vor avea in fiecare seara concerte de muzica folk si rock. Pe lista trupelor confirmate la festival se numara Suie Paparude, Les Elephants Bizzares, Omul cu Sobolani, Kumm, Toulouse Lautrec, Tapinarii, Emeric Imre, Titus Constantin, Eugen Avram, Monarchy, Stillborn, Camera 101, Pretoria si Micul Paris.

Organizatorii si-au propus ca obiective ale festivalului promovarea zonei turistice si a ecoturismului la mare altitudine si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul turistic prin colectarea selectiva a deseurilor de pe traseele montane .

Accesul in cadrul festivalului este gratuit.

Detalii veti gasi direct la organizatori pe www.padinafest.ro

Sursa: www.padinafest.ro Autor: Daimon, postat luni, 30 august 2010, 16:13

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri